ESTRELLA

Igar var vi hembjudna till Rebecka pa en fordrink, hon bor vid Sunset Plaza ungefar sa efter en liten drink gick vi till Estrella, en nyoppnad restaurang pa sunset blvd. Det var en mysig middag och vi bestallde in massa plock, det ar det jag gillar allra bast!

Efter det hamnade vi pa Hyde och jag fick krama massa gamla vanner, sa roligt!! Vi dansade verkligen tills det stangde. Det var en kul kvall! Jag alskar ju att dansa och lattja runt med mina vanner. Sa roligt att sa manga av oss ar i L.A, nedan pa bilden ar det ju bara tre som bor har, vi andra ar och halsar pa och vi alla kanner varandra pa lite olika satt, mest fran nar manga av oss bott i LA tidigare. Jag ar sa glad att jag bott runt en del och fatt lara kanna sa mycket olika manniskor. Sa som nu, Sofia en av tjejerna blev 30, vi larde kanna varandra har i LA nar vi bada bodde har och sedan har vi bada bott i Sverige men sa nu flyttade hon hit for tre veckor sedan sa nu nar vi skulle hit sa styrde hon ihop ett firande for henne. SA glad for att jag var med och firade hennes 30-arsdag. Sofia ar grym!!

Det ser for ovrigt ut som att vi forsokt matcha men vi alla kom faktiskt svartkladda, helt sjukt. Haha. Vilka sorgsna sjalar!

// Yesterday we had a drink at a friends place and then we went to Estrella, a new restaurant on Sunset. We had a great dinner and then we went to Hyde and danced all night. It was so much fun to see a lot of old friends. Its so so good to be back!

IMG_8106 IMG_8110 IMG_8115

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!