Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUDSON RIVER

Idag tog vi färjan från oss, den ligger bra 2 minuter från vårt hus. Färjan över till World Trade Center tar 3-4 minuter och det är så mysigt att åka nu när det börjar bli varmare och solen skiner. Vi åkte över och åt en lunch på Le Pain innan vi utforskade det stora köpcentrat som dom smällt upp precis vid vattnet. Vi spanade in alla butiker och sedan ville J in på matmarknaden och spana, trots att vi var mätta. Jag har ju i princip blivit tillsammans med min pappa haha, kändes exakt som något han skulle göra. ”Spana lite” på allt vi kan äta framöver..

MEN vad mat det fanns, det var så fint och det fanns en massa gott. Jag kommer definitivt knipa en crepes med nutella inom kort. Vi köpte varsin juice och strosade längs vattnet innan vi tog färjan tillbaka. På näst sista bilden ser ni både färjan, vår byggnad på andra sidan floden samt båtterminalen. Nu sitter vi bänkade framför Oscar’s. Heja Alicia Wikander, kamma hem detta nu. Vi är även sugna på att se hur det kommer gå för Leonardo Dicaprio, han har ju varit nominerad ett par gånger tidigare så det kanske är dags idag? Hoppas ni har en mysig söndag <3

// Today we took the ferry over to WTC. Had lunch at Le pain and then we went to the new mall they built there so we wanted to check it out and it was great! Jacob wanted to check out the food market too, even tho we just had food haha… Feels like I was out with my dad, that is totally something he would do! Now we are watching the Oscar’s, go Alicia Wikander, go sweden!! So excited to see if Leonardo Dicaprio is gonna win an Oscar tonight since he has been nominated before. Well see… =)

IMG_0388IMG_0390 IMG_0391 IMG_0411 IMG_0439 IMG_0440 IMG_0441 IMG_0444 IMG_0447
IMG_0423 IMG_0449 IMG_0457 IMG_0462 IMG_0468 IMG_0483 IMG_0484 IMG_0486 IMG_0495 IMG_0496

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind