Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LA IM COMIN FOR YA

Vet ni vad? Jag bokade precis resa till L.A under tiden J är i Kalifornien på roadtrip. SÅ kul. Kunde inte blivit bättre tajming! Jag har ju bott i L.A tidigare i två år och har nu inte varit där på 5 år!! Jag bodde ju ihop min bestie Johanna mitt sista år där och hon bor kvar så jag ska bo hos henne. Det ska bli HELT galet kul! Saknat L.A och Johanna så himla mycket. Jag älskar ju L.A!

Jag kommer ha med mig en massa samples dit så jag är så peppad på att jobba där borta också. Jag ska plåta

Vill ni veta något mer kul? Simone & Sharareh kommer också dit då. Ni förstår lyckan? Jag är så glad!! Jag åker 9e Mars. Ska bli extremt kul att kolla på J’s match mot LA Kings där och att J kommer vara off någondag där så vi kan hänga lite och käka en middag hela ligan som är där. Happy life!!! <3

// U know what? I just booked a fligt to L.A when J is gonna be there for his Cali roadtrip. Im so excited. I lived there for two yrs when I was younger and I’ve missed it so much. And I’ve missed my old roomie Johanna so much, she is still there so im so happy that im gonna get to see her again and stay with her. Another really exciting thing is that my friends are gonna be there at the same time, my best friend Simone & Sharareh is going to be there at the same time. Im sooo happy!! Its gonna be so nice that J is gonna have a day or night off so we can hang out and also to see the game when they are playing LA Kings.

40d7ba7ed4c1021a739daed3ff392dcb

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind