Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VEST

Jag gjorde ju en sjukt snygg väst förr förra året, våren 2014. Den var helt magisk. Jag själv har ingen kvar av den men hittade bilder på när både Janni bar upp den så snyggt, glad att jag hittade bilden på henne i den västen. Älskade den och den tog slut fort!

Nu har Isabel Marant släppt lite liknande västar som jag är helt kär i. Jag sitter nu och försöker göra något liknande till hösten, kanske om jag hinner till våren. Så snyggt. Jag är ju tokig i markerade axlar. Har riktigt bra idéer för schyssta sådana här västar! Den roströda längst ner köpte jag i Kina 2014 också, vågade inte göra en likadan just då eftersom den inte kändes så efterfrågad eller ”trendig” men nu känns den mer rätt än någonsin, spana in höstens mode ska ni se. Min roströda väst försvann i någon av alla försändelser mellan Kina och Sverige, jag ville prova göra ett sample men ångrade mig. Saknar den västen… Får försöka göra något liknande.

// Im in love with this type of Vest. I made on two years ago, see the one Janni (first picture) is wearing, I designed that one and it sold out so fast. Miss it! So sad I don’t have one myself haha. The other ones are from Isabel Marant, I guess I was right spring 2014 when i designed it. Now I just miss my red vest that I bought in China 2014, it so freakin hot. Need to make a similar one myself, mine is good. It disappeared somewhere between China and Sweden in a parcel. Would do a lot to get that one back. Well, lets plan FW 16.. and that collection are including a vest.

janni-deler-blazer-vest-sannealexandraDSC_9087

vest vest white vestSA1 vestSA4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind