Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EVERGLOW

Morning! Solen skiner här idag och jag ska snart avsluta mitt jobb. Jag hade tänkt sluta jobba för en kvar sedan men ska bara bocka av lite till sedan ska jag fräscha till mig. Vi ska äta lunch och strosa i Hoboken idag, så mysigt.

Nu i morse har jag jobbat framför datorn. Jag fick hem mina senaste samples i strl 36 och har skrivit till fruarna i laget att jag behöver prova kläderna på någon för att se hur det sitter. Lyckades inte så bra med det men så i morse slängde jag på Jacobs lilla fina mamma i kläderna och allt satt som en smäck så nu vet jag precis hur kläderna sitter och hur jag ska göra eventuella ändringar och så. Perfekt!! Fick lite hjälp med mitt jobb, både provmodell och lite feedback. Tack för det <3

Nu ska jag skicka in lite inspo på virkade bikinis jag ska släppa. Jag vill göra två virkade fina bikinis i en fin khakigrön färg och en ljusblå. Så peppad!

// Morning! Sun is shining and I’m gonna finish my work now and shower. We are going to Hoboken today for some lunch, love Hoboken. Now this morning I’ve been working at home. I got my samples in size 36 (european) and wanted to see what It looks like on so i have talked to the wives in the team to get someone to try but haven’t really got anyone to try it so this morning Jacobs mom had to put everything on, she is so tiny and fit and everything looked awesome!! Way. Now I know how to change the samples and how to make it perfect after seeing it on. Now I’m gonna send some inspo pics of crochet bikinis to a factory and then leave. Xo!

12325371_10154512031153906_374517692_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt