Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THREE COURSE DINNER

Lite middagstips. Förra veckan när jag lagade middag hemma körde jag en gammal klassiker, skagenröra i avocadohalva. Jag gör alltid skagen på räkor, 1 dl creme fraîche, 1 dl majonäs, en kruka dill, 1 hackad rödlök, citronjuice, salt & peppar.

Här är recept på fläskfilén. Det var gott! Gjorde en svampsås till det på ett paket champinjoner, 1 halv dl creme fraîche, 1 halv dl grädde, en skvätt soya, en svampbuljong, salt och peppar. Jag gjorde även potatisklyftor i ugnen, det är smidigt och gott. Avslutade med en annan klassiker, vaniljglass med varma hallon. Somnade rätt gott i soffan efter detta.

// Three course dinner. Made a swedish classic appetizers that is called ”Skagen” U take 1 cup mayo 1 cup creme fraiche, shrimps, lemon juice, salt, pepper, dill and one chopped red onion and then I put it in avocado. For main course I did a pork tenderloin dish. See it HERE (in swedish tho!) Also made a mushroom sauce with 1 half cup creme fraiche, 1 cup cream, one shrimp bouillon, salt and pepper and soy. Ended everything with vanilla iceream and warm raspberries. 

IMG_4221IMG_4224 IMG_4225 IMG_4227 IMG_4230 IMG_4231 IMG_4239

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind