FW – WIN A TICKET W MY PARTNER IN CRIME

Jag saknar min Sharre. Nu börjar snart modeveckan och medan alla inbjudningar trillar in försöker jag tänka på att jag kommer kunna gå i Augusti istället, skulle ju varit kul att träffa allt folk och inspireras av allt fint.  Jag minns förra året i Februari då var det så sjukt kallt, vi låtsades att vi skulle äta på en restaurang och medan vi väntade på bordet så värmde vi oss och sedan gick vi vidare haha. Så illa! Men Augusti är en underbar månad att springa på visningar. Berzelii park är så fin på sommaren, så lummig och vacker. Här nedan är bild på mig och Sharareh i somras, en vit skjorta, bootcutjeans, kilklackar och en panamahatt kan aldrig gå fel!

Nu till Modeveckan som går av stapeln i Februari kan ni vinna en biljett och gå och se shower med Sharareh. Sno min partner in crime och njut av denna roliga vecka! In och kika här hur ni kan delta i tävlingen!

// Fashion week is coming up, a little jealous. I miss my partner in crime and im jealous of u who will win the ticket to go to all the shows with her. I am gonna be home in August for the SS shows. So excited! Can’t wait.

71340fc2a3f09f2930c3b60132c95c7a_980x0_c_85_ns_v4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!