LAST NIGHT DINNER

Igår i stormen så var jag inne hela dagen förutom när jag sprang ner till matbutiken som ligger i vår byggnad. Skönt att den var öppen ett par timmar då allt annat var stängt och att det inte är långt att gå. Jag slängde ihop en smarrig middag igår som jag tänkte att ni kunde få recept på.

Du behöver:
Lax
Citron
Salt
Creme fraiche
Rödlök
1 grönt äpple
Sallad förslag är bladspenay (jag hade babykale men det är svårt att få tag på i Sverige)
Gurka
Avocado
Körsbärstomater
Jordgubbar

Tillaga: Jag lade in laxen i ugnen på en plåt med mycket citron och flingsalt på. Jag hade ugnen på ca 200 grader och hade laxen inne i ca 20 minuter, kollade till den. Blanda salladen, hacka gurka, tomater, jordgubbar och avocado, jag toppade med avocado-oja. Till såsen behöver du hacka en halv rödlök och ett helt äpple, blande i en skål med en liten creme fraiche, salta & peppra. Klart! Så enkelt, nyttigt och gott.

Söndagstips =)

// Yesterdays dinner. So simple and easy. U need salmon, all ingredients you like for you´re salad, I had babykale, tomatoes, cucumber, avocoado and strawberries. I put the salmon in the owen on 400 c and had it in for like 20 minutes. For the sauce u need to chop one half red onion and one green apple, add creme fraiche and add salt and pepper. Voila!

salmomn slmon2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!