LET IT GO

Dessa byxorna nedan köpte jag för två år sedan när jag fyllde år på Tiger. Jag köpte både tshirten och kostymbyxorna samtidigt och byxorna sprack samma kväll och tshirten tvättade jag fel. Fail. Saknar det fortfarande haha… Det är verkligen en outfit jag fortfarande skulle vilja ha i garderoben. Kom och tänka på det när jag snubblade över dessa bilderna idag, jag är inte så pass desperat så att jag satt och tänkte på det haha.

Dessa byxorna skulle jag använt SÅ mycket mer än i fem timmar typ.  Dess värre gick det inte att gå tag på dom någonstans efter att dom sprack, dom var slut precis över allt, jag var överlycklig när jag hittade dom på rea för det var exakt sådana jag letade efter. Gillade dom så mycket, om ni ser något liknande så får ni gärna säga till! Jag älskade även att tshirten var i sådan superkvalitét, ni får säga till om ni ser någon liknande den också. Det var typ skön färg på dom också! Ni är ju ändå mina vardagshjältar väldigt ofta att fråga ger oftast resultat =)

// Wore this outfit two years ago on my bday. The pants broke the same night and the tshirt is dead gone after I did laundry. Great. So stupid! Miss it.. haha.

sanne bdayyy sanne bday sanne bdayy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kolla kostymbyxor/slacks på HM rean på nätet. Dom har ett par i den skimriga/släta texturen

    Camilla 2016-01-13 09:51:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!