2016- MINA NYÅRSLÖFTEN

2016 är här. Det är dag 3 på det nya året och resten av alla dagar är blanka, redo att fyllas med nytt. Så häftigt tycker jag, vi har ingen aning om vad som kommer att ske. Jag sa till mamma igår ”tänk när jag var 16 och vi var här och vi bodde mitt emot Madison Square Garden. Då visste vi inte att vi en dag skulle gå och titta på min pojkväns match där i” Förstår ni hur mycket det är vi inte vet? Våga bara vara öppna till livet och våga leva. Jag är så peppad!

I år är nog första året jag inte har världens lista med nyårslöften eller saker jag ska förändra/förbättra. I år känner jag att jobbat så mycket med mig själv och mitt liv ändå så att jag känner mig väldigt nöjd. Jag har aldrig någonsin tidigare känt mig mer tillfredsställd med mitt liv, aldrig. Sådan sjuk känsla! Jag känner mig också väldigt lugn och stabil, så skönt. Att känna sig trygg och att man har livet i kontroll är något jag länge strävat efter!

Så i år har jag inte en milslång lista men det ska jag försöka spendera mer tid & energi åt är:

– Att läsa. Jag är alldeles alldeles för dålig på det. Inga ursäkter.
– Att träna mer främst. Älskar att yoga. Älskar att jobba med kroppen och det finns inget skönare än att känna sig stark och pigg i kroppen. Jag ska försöka bocka av träningen på morgonen så ofta det går, det är det bästa tycker jag, get it done.
– Att fokusera på det och dom jag verkligen bryr mig om och känner är värt att lägga energi på. Värna om alla dom vänner jag har och som förtjänar min energi, man kan inte bara ge hela tiden. Jag är bra på att ge och kräver inte så mycket tillbaka. Jag ska inte lägga någon energi på sådant jag inte har med att göra eller folk jag inte känner. Waste of time!
– Jag ska lyssna ännu mer på mitt inre, känner jag inte för att det ena eller det andra så är det så, vi kan inte leva för att tillfredsställa andra hela tiden. Tänk på det ni med! Vad vill DU? Inte ”jag borde för att” Jag har varit expert på att göra saker för andra.
– Gå upp tidigare på morgonen och jobba tidigare om dagarna så att jag hinner ikapp Sverige bättre nu när jag är i Usa. När vi är i Sverige igen blir det enklare!

// New year, new opportunities. Make this your best year.

dimma9

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!