XMAS DAY

Igår bjöd jag & J hem vänner till oss. Vi var ett litet svenskt gäng som åt gröt (bränd) drack glögg, spelade spel, körde julklappslek, åt julbord och firade den 24e ihop. Så mysigt!! Vi avslutade med dans och gamla 90-talsklassiker. Svettigt! Tack alla er, så himla mysig dag och första gången jag eller vi höll i en julafton, det blir ju lite speciellt nu då J har säsong och vi inte kan åka hem men det är familjebesök på ingång så snart får vi kramas. Mina andra nära och kära dröjer det lite mer till men det kommer gå fort och jag facetimeade med vårt julfirande hemma i Sverige igår!

Då var Julafton över och nästa firande vi ser fram emot är Nyår hemma hos oss. Ikväll landar min bästa vän så nu ska jag och J ner till dinern och äta något och sedan ska vi städa i ordning för att få det lite julmysigt igen, nu är det allt annat än mysigt hemma hos oss haha. GOD JUL på er mina fina!! <3

// Swedish Christmas celebration. We are celebrating on the 24th so we were some Swedes at our place and we had christmas table and had a lot of fun. Thanks for coming and sharing christmas day with us! <3 And merry xmas my wonderful readers!

julafton11 julafton julafton2 julafton5 julafton6 julafton7 julaftn8 julafton9 julaftn11 julafton10

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!