CURLY HAIR & RED LIPS

Jag körde på en väldigt klassisk look när vi skulle på julfest sedan, kändes som jag kom direkt från filmen Pearl Harbour och var en av sjuksystrarna. Lite 40-talsstuk på det hela. Till alla jultillställningar och andra festliga tillfällen ni vill köra en klassisk look.

Jag tycker ofta att balansen blir bäst om man kör röda läppar och lite mindre målade ögon och tvärtom, med sotade ögon tycker jag att det är fint med neutralare läppfärg, jag kör nästan alltid på nude när jag har sotade ögon. Men, det är en smaksak.

Make: Lägg en fin bas. Se till att du inte har en för mörk ton, hellre en ljusare som man borsta på solpuder på än en för mörk bas. Jag började med att återfukta ansiktet sedan använde jag mig utav Make up stores concealer i tre färger, använde den gula och den vita tonen under ögonen, på hakan, runt näsan. Borstade sedan på foundationpuder från Une i färgen M05, Fyllde i brynen med en pensel från H&M och en skugga från Too Faced, en mörkare färg från mitten av ögonbrynet och en lite ljusare fram till så att brynen inte blir för mörka fram. Målade sedan med samma pensel en linje från halva ögat (ovan) och ut på kanten så det blir en liten vinge, likadant under. Målade mascara med L’oreal Telescopic, Borstade på lite solpuder från Too Faced, lite rouge från Sephoras egna märke, tog lite highlighter under ögonbrynen, i ögonvrån och kindbenen från Too Faced och avslutade med läppenna från Loreal ”Colour Elixir Lipliner” och sedan ett matchade läppstift från Loreal Colour Rich lipstick som heter Juliane.

Håret: Tvättade, fönade i mitt bena, tuperade litegrann i mittbena, endast med en kamm. Snurrade runt ca 2 cm hår runt en smal locktong (26 mm) snurrar ut från ansiktet på båda hållen. Sprayade håret sedan i snedbena och borstade ut. Voila!

Jag är verkligen inget smink eller hår proffs men detta var hur jag gjorde senast. Man får prova sig fram lite i vad man gillar/passar i. Puss!

12321308_10154339805758906_5209086691413373447_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!