SURPRISE

Då var det fredag och inte vilken fredag som helst, fredag den 13e så jag stannar inne. Haha nej då, min fredag börjar väldigt bra so far. J kom hem vid tre i natt och kröp ner efter en bortamatch (vinst igen!! Way) och i morse när vi vaknade bad han mig och gå och hämta påsen på bordet till honom så jag sa ja och gick dit och där stod ett paket till mig. Har jag varit så snäll? =)

Det är så sjukt. När jag mamma och min faster var och åt middag med våran familjekompis som bor här så luktade hon så gott, så fort hon rörde sig så undrade vi alla vad som luktade så gott så till slut frågade jag och hon hade en parfym som heter Portrait of a lady som endast finns på Barneys så jag mamma och min faster knatade dit dagen efter och köpte oss varsitt litet ”smakprov” för en dyr summa. Har jag berättat detta för er redan? Hmm.. Hur som helst, vi ville verkligen bara ha lite av den för att köpa en 50 ml var inte direkt aktuellt. Hur som helst, nu när jag börjat använda denna har jag fått så mycket komplimanger så det liknar ingenting!! Nu är det flera av mina vänner som vill ha den efter att ha sett vilken effekt den har, måste ge några exempel! Jag och Simone stod på tunnelbanan då var det en kille som stod bredvid mig och köpte biljett och bad mig stå kvar där så han bara kunde stå bredvid och lukta, när jag och J var och åt middag på Indochine ville servitrisen veta vilken parfym jag hade så när jag kom nästa gång kände hon igen mig ”it’s you… with the perfume” och så nu när vi var på Catch i onsdags SPRANG vakten efter Simone till hissen och frågade vem det var som luktade så gott och Simone pekade direkt på mig så nu när vi var där och tog en drink i lördags var det megalång kö och jag frågade ”Hiiii… Can we come in and just have a drink? It’s me with the perfume” så han släppte in oss direkt. Snacka om en parfym med benefits haha.

Nu började min lilla 10 ml flaska ta slut och idag blev jag överraskad med en ny. Den heter alltså Frederic Malle ”Portrait of a lady” och är helt magisk. Väldigt stark när man först sprutar på den men när den får sjunka in är det fantastisk. Nu ger jag er ett hett tips här! Tack my love <3

// The best perfume in the world. Believe me… Got a little surprise this morning. Mine was almost empty so J surprised me with a new, big one.. So happy <3 Thanks love.

IMG_2597 IMG_2598

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Låter som en helt magisk parfym! Måste testa den 🙂 Kom att tänka på en sak, jag har länge följt din blogg och älskar den. Eftersom du har en egen shop och designar själv har du vid ett (eller kanske flera) tillfälle (om jag inte minns fel) bett dina läsare om lite tips på kläder som vi sett som vi fastnat för, som lite inspiration för dig liksom. Vilket jag tycker är super! Två plagg jag skulle shoppa direkt om det fanns i din shop: djupare v-ringad topp/ar (något jag tycker det finns väldigt lite av i butik), gärna med lite markanta axlar och även en snyggt figursydd kavaj/blazer, även den med lite markanta axlar. Lite balmain inspirerat liksom 🙂

    Linda 2015-11-15 14:37:14
    Svara
    • Svar på Lindas kommentar.

      Jaa! Gör det =) Ja jag vill jättegärna ha tips! Duu vet du vad, det kommer ju en blazer nu 1a Dec, svart, tunn med axelvaddar. Den kanske du kommer gilla! Men i vår kommer det lite andra, tightare, har haft Balmain i åtanke 🙂 stor kram och tack för din kommentar!

      Sanne Alexandra 2015-11-15 16:03:23
      Svara
  • men HUR doftar den? Blommigt, fruktigt, sportigt etc? 🙂

    nat 2015-11-14 10:55:19
    Svara
  • Finns även att köpa online på denna sidan 🙂 http://www.cowparfymeri.se/sv/product/1249/portrait-of-a-lady

    SH 2015-11-13 20:48:29
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!