THURSDAY THOUGHTS.

  • Jag vaknar upp glad och peppad, har haft massa ångestfyllda jobbgrejer som gjort att jag vaknat stressad som har löst sig. Fick även ett jobberbjudande igår som jag tackade ja till och det känns så bra i magen, det känns som det kan leda till något riktigt bra och stort. Jag tackar numera bara ja till sådant som jag verkligen tror gynnar mig, det gäller att sortera. Jag har fullt upp med shopen (och där gör jag precis allt) bloggen, instagram och att vara mig själv privat, det tar så mycket tid ändå. Hur mycket tid? Ja från jag vaknar tills jag somnar.
  • Jag fick ett direct message idag från en tjej som jag tycker verkar skön. Jag tror vi sågs i L.A för ett par år sedan, hon jobbar som modell, jag har sett henne i ett webb-tvprogram och hon verkar vara sådär skönt enkel och peppad på livet. Idag skrev hon till mig och det hela slutade i ett två timmar långt telefonsamtal mellan oss där jag gav henne råd när det kommer till att starta webshop, jag gav henne bra kontakter och tips på hur hon ska göra. Samtalet aslutade med att hon listade ut att jag var Lejon (mitt sjärntecken) och jag som är en sucker för sådant, ja, J kallar mig Hokus Pokus och jag gick ju såklart igång på detta. Vi pratade yttligare lite till om detta med stjärntecken och massa sådant och lade sedan på glada och tacksamma över att vi hittade varandra sådär på sociala medier, helt orädda och snackade i telefon om allt möjligt. Nu kommer vi säkert höras en massa mer framöver, så skön tjej. Älskar folk som bara kör sitt race och vågar!! =) Insåg att sociala medier ändå är bra efter att ha haft en dipp.
  • Till dippen jag haft. Jag läser Sofi Fahrmans inlägg om ”Drömlivet” och känner att det satt mitt i prick. Vet ni att under en tid har jag varit så nära att stänga ner blogg och instagram? Ni såg ju mitt inlägg om sociala medier för ett tag sedan där jag förklarade att det var påfrestande ibland. Jag har varit så trött på att dela med mig av mitt liv och känner bara att allt handlar om en ”show off” i och med att jag bara delar med mig av bra stunder, jag har försökt dela med mig av att livet kan vara upp och ner men på instagram där jag bara lägger upp bilder tror man nog att mitt liv är det enklaste på jorden eftersom jag bara delar med mig av massa härligt. Jag vet vad ni, mina läsare vill ha ut från min blogg och jag vet vad ni vill få ut av min instagram. Ni som läser bloggen vill ofta ha inspirerande texter, pepp, svar på era funderingar och en massa stylingtips. Mina instagramföljare vill enbart se bilder, helst palmer, skylines eller selfies. Det är businessen för mig typ. Jag försöker gör allt så gott jag kan, jag försöker få ihop allt och ibland har jag bara känt att ”tänk om jag bara kunde släppa allt med sociala medier och bara få designa, vara en flickvän, vän, dotter och inte behöva ta bilder och lägga upp på mig själv och mitt liv jämt” MEN, så kommer det till kritan. Det är tack vare bloggen jag har en webshop, det är tack vare bloggen jag fått så mycket jobberbjudanden jag aldrig annars skulle kunna drömma om, det är tack vare bloggen SanneAlexandra blev ett varumärke och det är tack vare bloggen jag fått många jättehärliga vänner! Så. Jag vet ju, jag behövde bara ha den svackan och skilja på privat-Sanne och jobb-Sanne. Nu börjar jag få ordning på det och jag tror att ju fler som uppmärksammar det som Sofi gjorde idag, att sociala medier inte är sanningen av någons liv desto mer distans får vi till det och främst unga tjejer som verkligen behöver förstå att det inte är så bra som det ser ut jämt. Jag vill att mina sociala medier ska inspirera och såklart gynna min business, det är en perfekt marknadsföringsplats för mig (gratis dessutom) att nå ut med min design. Jag älskar att få inspirera er på alla möjliga sätt, med recept, träning, inställning till livet och mode & styling. Jag är i alla fall glad över att det känns som att dom flesta börjar förstå nu att bara för att tex jag visar upp mina nya skor, min utsikt från vardagsrummet eller en resa så är jag lyckligast på jorden och har inga som helst bekymmer, tro mig alla har vi våra bagage och alla har vi processer vi är mitt i så utgå inte från att alla andra har det bra och inte du. Fokusera på dig själv, jämför dig inte utan bli inspirerad, det har jag alltid skrivit till er! Go live your own dream, what ever that is.
  • Jag har gjort det jag tycker är tråkigast i världen, betalat räkningar och grejat med bolagets bokföring och ekonomi. Det finns inget jag är sämre på och så småning om borde jag bara kunna lämna det till någon som är asbra på det, väntar på min kusin som studerar just nu. Lisa, please help me!
  • Nu ska jag fokusera på en av mina drömmar, jag ska gå och köra pilates. En av mina drömmar är att vara pigg och stark så länge jag kan här i livet. Puss på er! End of message.5e39a770394b19cd558a18b42c079155

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Gillar också när du skriver lite djupare inlägg! Och är glad att du valde att fortsätta med bloggen. Som du skrev, alla har våra ups and downs ibland. Ifall du får en svacka kan du ju alltid ta ett par dagar ledigt på bloggen och bara koncentrera dig på ditt företag 🙂 Keep up the good work!

    Rebecca 2015-11-13 14:21:10 http://rebeccaottvall.devote.se
    Svara
  • överlag bra dag känner jag! uppskattar verkligen när du skriver dessa mer ”deep thoughts”. Du verkar klok <3

    ISA 2015-11-12 23:25:27 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!