THE REAL STORY BEHIND THE LOOK

Denna bilden kan nog ses som ganska fin sådär, lite stylish med solglasögonen och kanske till och med en uttänkt frisyr?

Not really. Om ni bara visste hur många bilder som är stagade i denna ytliga bloggvärlden, det vet ni säkert redan men det är ju lite roligt eftersom det mesta i sociala medier ser så perfekt ut och många målar upp en bild av att personen med det perfekta instagramkontot lever ett så underbart liv utan problem och likadant i bloggvärlden. Att personen med det här magiska instagramkontot alltid är tipp topp.

Bilden här nedan, det var nu i somras, i Augusti, det var modeveckan och jag orkade inte riktigt göra i ordning mig, jag satte upp håret i en knut och så tog jag på mig en klänning jag gillar och ett par typ sneakers. När jag kom ner till Berns för att gå på några visningar insåg jag att det var sista dagen på modeveckan och alla var SÅ uppklädda så jag tänkte att jag kanske kunde anstränga mig lite så jag sprang in på Zara och köpte ett par klackar och ett par solglasögon så jag jag plötsligt rätt skön ut haha. Det såg i alla fall ut som jag tänkt till. Det spelade ju absolut ingen roll hur jag såg ut men det var bara för min egen känsla jag kände att jag kanske kunde gjort mig lite i ordning ändå.

Typiskt mig att vara lite bekväm, jag är faktiskt inte den som bryr mig så mycket, det ligger aldrig någon planering bakom mina outfits utan jag drar på mig det jag känner för just där och då. J var nästan lite chockad när vi började träffas över hur lite jag engagerar mig, han trodde väl kanske att en tjej som bloggar och är intresserad av kläder lade ner med tid och tanke på det men han tycker det är lite charmigt att jag inte bryr mig så mycket säger han. Det kanske vore bra att planera lite ibland så man slipper riva ut halva garderoben när man ska iväg men jag har oftast så mycket annat som snurrar i huvudet så jag brukar ta det som det kommer. Rätt så kul i och med att jag driver en blogg där jag oftast ger ut stiltips. MEN, jag gillar ju när det inte ser så ansträngt och piffat ut, så det kanske ligger någon tanke bakom det ändå? =)

Skärmavbild 2015-11-10 kl. 17.06.53

6810d6690e38c79d1e38b4b56bb5d8f9_980x0_c_85_ns_v4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!