BE IN THE MOMENT

Hittade lite gamla bilder på datorn idag när jag gick igenom lite grejer. Gud vad bilder jag har på datorn, jag behöver verkligen göra en backup, typ igår. Vore SÅ tråkigt om den skulle krascha, vilket den är på gränsen till att göra verkar det som. Halvbra samarbete just nu, den står och laggar en gång i kvarten. Glömmer aldrig när pappas datorn kraschade för ett par år sedan med massa av våra gamla semesterbilder, han försökte att rädda den på alla sätt som gick men det gick inte. Så tråkigt, sådant går ju inte att ersätta. Så note to self och till er som inte heller har gjort en backup på era hårddiskar, gör det!

Jag jobbar hemifrån just nu med en kaffe som vanligt, styr i ordning en massa med pressutskick, tänker ut hur lookbooken ska se ut och skriver produktsbeskrivningar till alla plaggen och lite sådant. Ska sticka iväg och yoga senare och ikväll ska jag och Madison laga middag. Väntar även ivrigt på min telefon som borde levereras snart, min blev stulen i helgen och nu har jag varit utan telefon sedan i söndags, det känns ganska konstigt i och med att man är så van men det är ganska skönt också, jag började ifrågasätta ganska snabbt hur mycket jag pillar på telefonen av ren rutin och hur ointressant det är egentligen att sitta och titta på vad alla andra gör via alla sociala medier? Nu när jag varit utan den har jag inte haft superbra koll på vad mina vänner har gjort så denna gången vore det ju faktiskt roligt att ringa varandra och få en catch up och inte ringa och fråga ”Hur var middagen igår?” utan mer ”BERÄTTA vad har du haft för dig senaste dagarna!” Förstå så mycket tid vi lägger på sådant vi knappt kommer att minnas, alltså vi som håller på med instagram, snapshat os.v? Ganska galet och förstå så många tillfällen som man inte kommer att minnas på riktigt för att man inte var närvarande för att man varit upptagen med att fota? Jag läste att genom att fota maten innan man äter den gör att smakupplevelsen blir sämre. Läs om det HÄR.

Bilder: Frida Möller (tar vara på varje chans jag får med henne!)

// Found some old pics from this summer, I have sooo many pictures on my computer, need to do a backup on it asap. Would be such a nightmare if the hard drive woulc crash. Ah! Note to self and to all of you who haven’t done it. Now im working with my webshop, writing clothing descriptions, figure out who to send clothes to for marketing and planning the lookbook. Need to make some more coffee and keep going. Tonight im doing yoga and then making dinner with Madison.

whitesuite1 whitesuite2 whitesuite3 whitesuite

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Så bra skrivet! Jag tänker ofta i dom banorna som du skriver om ang sociala medier. Periodvis har jag avregistrerat mig från Facebook (inte värsta grejen haha but still) och det har vart så skönt, i början kan det kännas som att man ”missar” något, vad alla gör osv, men samtidigt så är det så skönt att slippa veta vad varenda människa gör och tänker och tycker exakt hela tiden. Och särskilt slippa se alla j*kla Jag försöker ofta bara ”stänga av” och lägga bort telefonen en kväll eller under dagen osv, men man gör ju så mycket av ren vana, så det är lätt att sitta där med telefonen igen.

    Anna 2015-11-11 21:02:28
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Hej! Ja det är så lustigt hur det tagit över och tar så mycket tid av oss som vi inte ens reflekterar över utan bara gör för att ”alla andra gör” Man hakar på liksom. Ja nej men jag förstår dig, facebook är lite galet just nu, mycket åsikter och mycket obehagliga delningar. Jag blir också ledsen över det, vissa grejer önskar man att man inte hade sett helt klart! Kram

      Sanne Alexandra 2015-11-12 22:40:20
      Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Ok mitt inlägg var ju inte ens klart innan det skickades… I mitten ska det stå ”och särskilt slippa se alla j*kla inlägg om politik, invandring osv, där vissa klankar ner på människor som om det inte fanns någon kärlek och empati alls i världen… Blir mest ledsen av att läsa allt som skrivs överallt”….

      Anna 2015-11-11 21:06:30
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!