FALL LOOK IN CENTRAL PARK

Höstlook. Det är runt 15 grader och sol här just nu, det varierar ju så fort i denna staden men så länge det är sol så är det ju alltid härligt. Nej, nu ska jag sluta vara sådär typiskt svensk och prata väder.. =)

Just nu ligger jag i soffan utslagen och skriver till er medan J lirar gitarr och just nu sitter han och spelar och nynnar till Kent-Utan dina andetag, den låten är nästan FÖR fin. Åh.. Nu ska jag svara på några sista mail, skriva en redig todolist och sedan ska jag krypa upp hos honom igen.

Knit Gina Tricot, Jeans Bikbok, Coat Massimo Dutti, Boots Zara, Purse Mulberry.

// Fall look. The weather is awesome right now but it can change fast in this city.. Right now im laying down writing to you in the couch while J is playing guitarr, so cozy. Im gonna answer a few more emails and then Im gonna shut down the computer and hang out with him<3

IMG_2355IMG_2367 IMG_2373 IMG_2389 IMG_2407 IMG_2409 IMG_2433 IMG_2440

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Sanne!
    Jag har en fundering. Jag och min sambo ska åka till new york i vår, funderar på att boka hotell på Jerseysidan istället för på Manhattan. Hur smidigt är det att ta sig in till Manhattan? Är det något du skulle rekommendera? Alt vet du något prisvärt hotell på Manhattan?? 🙂

    Rebecka 2015-11-10 16:35:10
    Svara
    • Svar på Rebeckas kommentar.

      Vad roligt 🙂 om ni bor nära vattnet i Jersey som vi gör så går både färjor och tåg så då är det smidigt. Ta tex Hyatt hotell i Jersey City, precis vid vattnet, då har du färjan 20 sek ifrån och tåget bredvid, tåget är ett stopp och färjan tar 3 minuter över. Du sparar såklart pengar! I Manhattan finns det SÅ mycket hotell =) jag skulle valt att bo i West Village, Soho eller Meatpacking! Kram kram hoppas det var till någon hjälp!

      Sanne Alexandra 2015-11-11 16:36:54
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!