JEANS BLAZER

I somras designade jag en blazer i jeans. Jag fick hem samplet på den redan i September någongång och har fortfarande inte lagt en order på den till i vår. Nu igår när jag drog på mig den till mina mockabyxor blev jag lite kluven, jag kanske borde ta in den?

If so- skulle DU köpa den? =) Jag tänkte först göra matchande byxor till, midjehöga, vida (som mina byxor Blanca se här) men det var svårt med materialet och jag tänkte att den kanske säljer bäst själv, den funkar ju som jacka också. Eller som topp som jag bar den igår, utan någonting under. Let me know, så intressant att kunna prata med er, det kan inte så många andra webshopar göra, det blir nog mer sådant nu i och med sociala medier och man i och med att man kan nå ut så fort, jag har sett Nelly fråga sina följare på instagram ”Vilken färg borde köra på desas skor?” tex och den äran har jag haft länge, att jag har kunnat kommunicera med er sedan dag ett.

Mina läsare är dom absolut snällaste läsarna för övrigt, detta blev ett sidorspår men det är helt sjukt så mycket energi ni ger mig och så mycket glädje och pepp. Jag har klarat mig nästan alla nättroll och det är jag så glad över.

// I designed this jeans blazer this summer. What do u think about it? Is it something u would wear for spring? I just realized yesterday when i put it on that i acutally like it a lot…. for maybe 2 months i thought i would skip it for my spring collection but now im confused..

jeansblazer jeansblazer3 jeansblazer2 jeansblazer 5 jeansblazer 1 jeansblazer4 jeansblazer6 jeansblazer7 jeansblazer5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
  • Jag tycker dock att den är äckligt snygg, var på Henriks matssons trendföroläsning igår och det sas det att det kommer komma så himla mycket denim i vår! Jag tror den kan slå stort.
    Perfekt längd, lagom detaljer och super snygga snitt och modellen är på något sätt klassisk bara att den har ett coolare skärp i midjan. BIG LIKE!

    Amanda 2015-11-07 07:37:24
    Svara
  • Du är verkligen en helt fantastisk duktig designer, All cred till dig!!
    Tycker jeansblazern är riktigt cool, men lite för retro för min personliga smak. Men en riktig Denmin tjej hade ju garanterar köpt denna, så kör!!

    Kram

    Isabella 2015-11-06 14:45:10
    Svara
  • Tycker det är en sjukt snygg jacka men tror personligen att den skulle bli lite svårsåld, då jag skulle alltid tänkt ”gud vilken snygg” men aldrig tagit tag i att köpa den.

    jenny 2015-11-06 14:29:04
    Svara
  • Tycker den är skitsnygg, framförallt så som du har den – utan något under. Enkelt men snyggt. Det är något jag skulle VILJA ha, men kanske inte något jag faktiskt skulle KÖPA – just för att du skriver att den hade kostat lite mer. Vet inte vad det innebär, men skulle inte ge mer än en 500lapp för plagget. Spec att man får betala frakt också.

    Hanna 2015-11-06 13:37:05
    Svara
  • Den var fin men jag är osäker på om jag skulle köpa den ändå, det skulle nog bli ett plagg jag tittade på länge men aldrig kom till skott att köpa sen.

    Alexandra 2015-11-06 08:18:08
    Svara
  • Jag hade gärna sett den med matchande byxor/jeans, utsvängda. Så jäkla snyggt! Den funkar absolut själv med, men ett helt set vore jäkligt coolt 🙂 du är grym.

    Lovisa 2015-11-05 22:09:39
    Svara
  • Snyggt jobbat ännu en gång Sanne och klänningen är helt fantastisk den också! Jag tror att båda två kommer gå hem. Klänningen kommer smälla hos alla och kavajen kommer riktas mer till ”trend och modeintresserade” människor, svårt att förklara. Fortsätt gör din grej du är grym på det du gör. Hoppas våra vägar möts en dag! 🙂

    Sandra Hauge 2015-11-05 20:16:12
    Svara
  • Jag tycker blazern är supersnyggt, älskar att den är lite längre och har skärp i midjan. Matchande utsvängda byxor hade varit klockrent! Jag hade så gärna velat köpa settet.

    Sofia 2015-11-05 18:13:25
    Svara
  • Jag lyssnade på Framgångspodden med Blondinbella och hon sa också det att som webshop så borde kommunicera med sina potentiella kunder via sociala medier och verkligen lyssna på dem. =)
    Jag jobbar själv på en webshop och tycker det är lite konstigt att min arbetsplats inte svarar på kommentarer på sociala medier eller frågor kunderna mer. Det känns som att man gör sig själv en otjänst genom att inte rådfråga sina kunder.

    Marie 2015-11-05 17:21:40
    Svara
  • Jag tycker den ser jättefin ut!! Skulle verkligen vara fin med tillhörande byxor! Dock tror jag den kan vara svårsåld för dig, skulle det stå Acne på lappen så skulle det vara en annan sak tyvärr. Tror du är lite före din tid igen kanske, som med mockatoppen.. Men jättesvårt att säga. Jag hade dock köpt den tror jag 🙂

    Sofie 2015-11-05 17:06:46
    Svara
  • Hejsan, kan vara bara jag men måste säga att den är väldigt jäkla snygg. Dock så älskar jag jeans skjortor/jackor och kan tänka mig att både med och utan något under så ser den fruktansvärt snygg ut, väldigt nyanserad också har nämligen inte sett något liknande förut… svag för att markera midjan är jag, så skärpet är mitt i prick. Allt funkar faktiskt. / Zorica

    Zorica 2015-11-05 16:31:48
    Svara
  • Jag tycker jeansjackan/skjortan var snygg! Undrar även vart byxorna är ifrån? Supersnygga, har sett ett par liknande på Gina Tricot men dina ser snäppet snyggare ut:)

    Amanda Tappert 2015-11-05 16:28:27 http://latappert.devote.se
    Svara
  • röstar också nej, såg billig ut.. men kan inte avgöra om det är materialet eller hur den bärs upp av dig..

    Maria 2015-11-05 16:08:05
    Svara
  • Älskar den! Hade definitivt köpt den och burit som du bär den men med svarta byxor. Def a GO!

    Nathalie 2015-11-05 16:02:22
    Svara
  • nej, materialet & kvalitén ser billigt ut. Hade inte köpt.

    Sofi 2015-11-05 15:49:52
    Svara
    • Svar på Sofis kommentar.

      Åh vad tråkigt, den var superdyr in då kvalitén är så bra så den hade ju kostat lite mer. Tar jag inte in den får jag använda den själv, är så kär i den, särskilt ihop med mocka 🙂 tack för din kommentar! kram

      Sanne Alexandra 2015-11-05 16:02:55
      Svara
  • Jag röstar nej och det beror mest på att jag tycker att jeanstyg är snyggast som skjorta i så fall!

    Hanna 2015-11-05 15:39:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!