MIDDLE OF THE WEEK

Onsdag idag och efter att jag jobbat i morse gick jag och mötte upp tjejerna på ett litet hak här i området och åt lunch. Drack pumpkin latte och pratade om livet! Efter det gick vi på lite ärenden, köpte frimärken & kuvert till mig, lite annat åt Jess och sedan storshoppade jag blommor hem hit.

Fick feeling när det var så dåligt väder här idag, blev så sugen på att strosa runt hemma och pyssla. Kvinnan i butiken undrade om jag skulle ha fest, jag köpte både blommor och vaser men jag ville bara göra det lite hemtrevligt här hemma, jag blir alltid pyssligare på hösten. Det är ju så mycket mysigare att vara inne då och jag skulle helst av allt ikväll ta ett bad och sedan tassa runt här hemma och se en bra film, regnet öser verkligen ner men vi har bestämt taconight ikväll hos en av tjejerna så det kommer ju också bli mysigt. Tänkte åka hem skapligt! Ja så nu har har vi lite grönt här hemma i casa Josefson/Andersson. Nu är det bara han som fattas! Hade han varit hemma idag hade jag lagat kyckling och spaghetti squash med något god sås och så hade vi slagit på någon bra film, satt på oss dom skönaste och mjukaste mjukiskläderna vi har och så tänt massa ljus. Livet!

// Went to lunch w the girls then i did flowery shopping, just love it. The girl in the store asked me if i was throwing a party but actually not, i just wanted to make it a little cozy now when autumn is here. Im just home a lot more when it’s getting colder and i like to make it really homely then. Ah.. I can’t wait for J to get back so we can just watch a movie with a lot of candles in our sweatpants. Theeee best.

IMG_0791-1 IMG_0792 IMG_0793
IMG_0780
IMG_0781

IMG_0783 IMG_0782 IMG_0784 IMG_0785-1 IMG_0786-1 IMG_0787-1 IMG_0788 IMG_0789 IMG_0790

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!