LAST DAYS

Jag har tagit några dagar semester från allt jobb och från bloggen. Jag har mamma och Åsa på besök som ni vet så från och med i onsdags hakade jag på deras semester och har gjort allt dom har gjort. J åkte bort i onsdags så jag har sovit på deras hotell i Soho och vi har gjort allt möjligt roligt, bland annat ätit en massa och gott och gått en hel del.

Här kommer lite bilder från i torsdags. Vi började dagen med varsin latte och sedan tog vi en långpromenad och åt frukost i Tribecca. På vägen från frukoststället hamnade vi på Zadig & Voltarire’s Sample sale och vi alla fick med oss lite godbitar hem. Jag fick bland annat med mig hatten och västen ni ser nedan. Efter shoppingrundan gick vi till Le Bain där vi mötte upp mammas kompis Anna som har bott här sedan länge, för exakt tio år sedan var jag mamma och Åsa och hälsade på henne, så galet fort tiden går! Avslutade med middag och tjejsnack på Spice Market, hur gott och mysigt som helst. Det är så roligt att sitta i timmar och prata med äldre människor, inte för att dom är gamla utan bara få lyssna på hur dom tänker kring vissa saker och hur dom pratade gamla minnen och sådant. En riktigt bra torsdag!

// Our thursday. Sorry I haven’t been writing here but I’ve been so busy hanging out w my mom. Its so nice to have her here! Lets go thru what we have been doing, on thursday we had a nice breakfast, went to a sample sale, had a wine lunch, met up with my moms friend at a rooftop bar and then we ended up having dinner and girl talk at Spice Market. It was such a nice thursday!!

IMG_3072 IMG_3085 IMG_3088 IMG_3093 IMG_3117 IMG_3118 IMG_3132 IMG_3133 IMG_3145 IMG_3174 IMG_3178 IMG_3185 IMG_3192 IMG_3201 IMG_3249

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!