NEW MAKE UP BASE

Jag har tidigare alltid använt mig av puderfoundation/mineralpuder. Jag har aldrig ägt en flytande foundation men efter att ha tittat runt på nätet på lite olika sminkningar så insåg jag att det kan vara bra att ha en när man vill vara lite extra fin.

Till vardags nu kör jag fortfarande på Une’s mineralpuder i färgen M05 och har nu fastnat för Mac’s foundation + puder till festligare tillfällen. Foundation heter ”Matchmaster” och jag har färgen AC4 3.0 och pudret heter ”Mineralize Skinfinish” och jag har färgen ”Medium golden” Jag applicerar först foundation med en pensel jag köpte till från samma märke, sedan applicerar jag MUS concealer (tre färger) och använder den ljusa färgen under ögonen och runt näsan. Avslutar sedan med att pudra på pudret och sedan använder jag solpuder från Too Faced.

Voila! Bilderna är som ni ser inte retuscherade, vill att ni ska få ett ärligt resultat =)

// New make up routine. Bought this liquid foundation from Mac ”Matchmaster” and also the powder ”Medium golden” For day time I never use liquid foundation, I use mineral powder but when I want to get more cover I use this. Like it!

makeup1 makeup3
IMG_1669 IMG_1671

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du har så fint hår! Några tips för att få bättre kvalité? Eller hur underhåller du ditt hår? Schampoo, balsam, inpackningar o.sv. ? 🙂

    Bella 2015-10-27 21:14:05
    Svara
    • Svar på Bellas kommentar.

      åh tack! nej gör inte så mycket med det, jag fönar/lockar det väldigt sällan utan tvättar håret (med lite olika, inget spec) och sedan borstar och låter det självtorka. Använder torrschampoo för att undvika att tvätta det varje dag 🙂 kram!

      Sanne Alexandra 2015-10-28 18:01:25
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!