DINNER

Vår första middag här hemma. Mysigt! Jag tycker det är mysigt att bara gå och handla här, jag gillar att bara strosa omkring och titta på alla saker dom har i matbutikerna, jag blir helt såld. Igår blev det till exempel tre olika såser till middag. Man måste prova sig fram! =)

Adam bor hos oss i en vecka nu så igår meckade vi med möbler, lagade middag och hade det mysigt. Igår när jag och J var ute och shoppade saker till hemmet hittade vi en matta! Jag hittade till och med matchande kuddar. Vi har ju en mörkturkos soffa och jag hittade en vit matta med blekblått mönster och likadana kuddar, slängde in en orange filt nu också för en stund på vår korgstol, vi får se om den blir kvar men jag ville få in lite varm färg i vardagsrummet. Hur som helst, det är ju inte klart men mattan är vi så nöjda med!

Vi köpte också en massa andra nödvändigheter och det absolut bästa köpet måste varit våra kingsize kuddar, jag la till en bild längst ner där ni ser. Dom är så långa och fluffiga och nu har vi fyra sådana i sängen, åh, jag längtade till att krypa ner igår och det tog emot i morse.

Tillbaka till middagen, den blev i alla fall tipptopp och det var så mysigt att äntligen få laga mat här hemma. Här kommer det bli en och annan middag vill jag lova, först ut ikväll, då kommer Roxy & Cissi över på Sushi. Mys!

//Dinner at our place last night. So cozy!!! Love it. We’ll def have a lot of dinners at our place. We have Adam staying at our place now for a week. So nice! We had a great night last night, we cooked and fixed with all the stuffs we bought. I acutally found a really nice rug yesterday, so happy about it.. and matching pillows. Way! But our best buy the other day was our king size pillows, wow. I can’t wait to go to bed tonight!

IMG_9925 IMG_9927 IMG_9930 IMG_9937 IMG_9944 IMG_9945 IMG_9949
IMG_9965

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!