RADISSON BLU, SKY CITY

Nu är vi äntligen incheckade på Radisson Blu på Sky City, så underbart efter denna veckan och dessa hektiska dagar att få slänga sig på hotellsängen och jobba av lite innan avfärd i morgon. Vi blev så fint välkomna när vi kom hit, tack!<3  Just nu ligger jag och styr upp en utförsäljning på sajten och J jobbar han med (läs tränar!)

Vi har beställt frukost till rummet i morgon bitti och sedan tänkte vi bränna av ett gympass innan vi lyfter, man sitter ju still så länge så det vore skönt och jag har ju dessutom sagt att jag ska kicka igång träningen i morgon, nystart med det mesta så det passar bra, no excuses.

Nej nu ska jag jobba på det sista så att jag sedan kan stänga ner datorn, telefonen, släcka lampan och andas ut. Vi är redo nu! I morgon flyttar vi till en ny kontinent, mycket tankar och resfebern är faktiskt här..

Godnatt fina ni, vi ses i NY när vi är framme!

FullSizeRender(29) FullSizeRender(30) FullSizeRender(25) FullSizeRender(28) FullSizeRender(27) FullSizeRender(26) FullSizeRender(31)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Ih, så spännande! lycka till med allt nu 🙂 och faktiskt riktigt bra grej att träna innan långflyg, bli av med lite energi 😉 haha kramar!

    ISA 2015-09-06 23:13:19 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • I keep My fingers for your success in the US!
    You’ll make it!
    Christer H

    Christer Häckter 2015-09-06 23:08:25
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!