LIFESTYLE AGENCY, VULPINE TV, TOURN

Hejdå kontoret för en stund! Jag har ju suttit en del på Lifestyle Agency den senaste tiden och det har varit så himla roligt. Det är så kul att träffa så mycket duktiga och inspirerande människor, det ger en energi!

I vår hoppas jag att kunna sitta där igen, trivdes så himla bra. Så roliga företag under samma tak, Lins välgörenhetsföretag Give Som, Lin och Johans företag Vulpine Tv (massa rolig webb-tv) Tourn som är bloggarnas marknadsplats och lite egna företagare med. Dom har studio där man kan spela in videos och en liten salong där man kan fixa hår och sminka sig, perfekt ställe att spela in sminkvideos i, vilket jag gjorde förra veckan så den kommer upp på onsdag. Det har ju varit efterfrågat!

Kommer sakna min energiknippe också! Jag är för övrigt med i tourn så jag sitter fint på deras fotovägg. Tack Johan och Lin för att jag fått suttit hos er och haft utförsäljningar och tack alla ni som spridit så härlig energi och hjälpt mig med allt från att skriva ut till att fota outfits på mig haha.

IMG_0649 IMG_0650 IMG_0665

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!