CAN’T FEEL MY FACE

Caroline
Hej Sanne! Kul med lite personligt inlägg =)Jag har hängt med och följt din blogg i flera år. Den har varit fyllt med tips, härligt peppande inlägg och så kändes det som att det var mer personligt då än vad det har blivit nu sen du flyttade till Stockholm.. den strålande en riktig good-feeling förut. Den känns mer ytlig nu, precis som alla andra modebloggar där man får följa dig på events och andra roligheter.. men det gamla fattas. Har du valt att ha den mer ytlig nu än personlig? Eller har du helt enkelt inte tiden? Blev en sådan brytning när det helt plötsligt bara vände? Och är det en ny pojkvän du skaffat? Och om, vill du dela med dig hur ni träffades? Vill du dela med dig av att visa din nya lägenhet? Skönhetstips? inspirerande inredning och recept du tycker om? Bara lite feedback =) Hur som så tycker jag iallafall att du gjort något så otroligt starkt att bara bryta och flytta till Stockholm.. dit du ville, och att du gör det du vill göra. Hejja! =)Kram!

Heej!
Tack. Jag vet själv att bloggen blivit mindre personlig på senaste tiden, jag tror dels att det berott på att jag hade en rätt jobbig vår som gjorde att jag stängde av och inte ville dela med mig av allt som hände men även för att bloggen växt och att det blir svårt att dela med sig av mer privata saker när det är fler som läser. För mig har det aldrig fallit naturligt att dela med mig av privata saker i bloggen däremot så vet jag att jag kan ha varit lite mer personlig tidigare, bloggen var mindre och det var inte lika läskigt att dela med sig. Nu när jag bor i Stockholm har jag ju även kunnat gå på alla events och bjudningar vilket jag tidigare inte kunde och sådana inlägg blir ju oftast rätt ytliga.

Jag ska i alla fall försöka tänka på att dela med mig av lite mer vardagliga och personliga inlägg, jag kan tänka mig att det blir rätt trist att läsa bloggar nu för tiden när dom flesta av oss bara delar med sig av godbitarna i livet, events, resor och massa kul. Jag har faktiskt när jag tänker efter valt att vara mindre personlig den senaste tiden. Det har ju varit rörigt i mitt liv och i och med att stora förändringar har skett och det har varit mycket känslor för mig så har jag bara velat stänga av och inte dela med mig av det som hänt, jag har verkligen inte velat att någon ska komma åt mig riktigt. Ibland vill man bara styra upp sitt eget liv och sina känslor för att känna sig tillräckligt stark för att tackla allt frågor och allt som folk undrar över. Det är ju lätt att folk pratar, spekulerar och dömer folk som tex bloggar och visar upp sitt liv och just därför har jag valt att bara visa upp allt enkelt och rolig som hänt i mitt liv på senaste tiden. Nu känner jag mig i alla fall glad och tacksam över livet och känner mig redo att i alla fall börja dela med mig av min vardag mer.

Angående min pojkvän så är det en gammal kärlek som dykt upp i mitt liv igen. Just nu med lägenheten så är den till uthyrning nu och jag bor på Lilla Essingen tills jag flyttar utomlands i September. Angående min tid med bloggen så kommer jag snart att ha massa mer tid till bloggen, den 23e Juli så kommer jag att signa med ett annat bolag så kommer att bli av med all 3PL (lagerhantering, kundtjänst osv) och då kommer jag fokusera allt på att designa, marknadsföra och blogga såklart =) Så- jag lovar dig. Mer outfits, recept, vardagliga inlägg, inredningsinspo och mycket mer kan du vänta dig. Stor kram till dig <3

IMG_1042

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Vad kul att du tog med min kommentar i ett inlägg och tack för ett bra sådant! 🙂
    Jag tror de flesta läsare du har är förstående och vill väl, är glad för dig när det går bra och känner med dig när det inte går lika bra. Men sen finns det ju alltid de som inte vill lika väl. Så det är ju helt förståligt att du inte delar med dig av det jobbiga/dåliga. Jag tycker att det är himla starkt gjort när man väl delar med sig då andra kan få lärdom av det och förståelse. Det är mer värt än att bry sig om vad dom som trycker ner, dömmer och sprider negativitet tycker och tänker. Dom kommer ändå aldrig att bli lycklig förens dom inser att alla har samma värde. Dom kommer fortfarande sitta och klaga på utseende, dålig smak osv även om man undviker att skriva om det dåliga. Alla är vi människor och bär på både bra och dåliga bagage. Det finns då ingen på denna jord som lever ett felfritt liv utan problem och konstigt vore väl det! Hur annars skulle vi lära oss? 🙂 Men det är som du säger – rätt trist att läsa alla modebloggar då alla är desamma idag. Din stack ut då den kändes mer äkta! 🙂 Dela med dig av det du känner känns rätt att dela, man kan göra den personlig ändå utan att skriva med allt negativt. Kul att du kommer få mer tid för bloggen 🙂 lycka till med kärleken, flytten och allt! Pepp, pepp, pepp till dig! Kramar!

    Caroline 2015-07-14 14:21:24
    Svara
  • Håller med Caroline som skrivit frågan. Bloggen var mer personlig innan, men kan absolut förstå att du väljer att inte dela med dig av det personliga när du har gått igenom jobbiga personliga saker. Kul att du har hittat kärleken igen och att du är lycklig igen 🙂 Blir det USA som du ska flytta till? 🙂 Spännade iaf och lycka till!

    Rebecca 2015-07-13 20:28:41
    Svara
  • Åh äntligen är Sanne tillbaka kände jag nu!! Visst att vissa människor är nyfikna och försöker gotta sig i andras olycka men i det stora hela tror jag att jag och de flesta av dina läsare blir sååå glad för din skull. Glöm inte bort oss för vi glömmer inte bort dig! Stor kram

    Frida 2015-07-13 19:30:19
    Svara
  • Vilken hunk du skaffat dig Sanne!! Ska ni flytta till USA/Kanada där Jacob spelar, sjukt spännande liv som ”hockeyfru”! Med det menar jag att få upptäcka nya platser i världen. Dessutom har du ett ultimat jobb för att bara kunna flytta sådär, tror din framtid kommer bli perf

    Lillan 2015-07-13 18:22:07
    Svara
  • åh vart ska du flytta? 😀

    Emma 2015-07-13 16:45:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!