Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SO SOON.

Ok, shopen har stått till ett tag. I know. Först en leverans som det blev problem med och sedan en stor förhandling kring hela shopen. Bikinis är i alla fall nära, tur det inte är så varmt ännu för dom är SÅ extremt snygga! Längtar till att få visa er.

Nu är det i alla fall dagar kvar tills jag kan tala om vad som händer. Det är redan en bloggerska som gått ut med vad hon ska göra och vi kommer att ligga under samma tak. Det blir i alla fall storsatsning och jag kommer med 99 % tre dubbla mina inköp, jag tänker 1 nyhet i veckan hela hösten i princip. En riktig jäkla megasatsning och mycket pengar ska in! Jag känner mig SÅ pepp men fick här om dagen (precis som innan jag lanserade första gången) lite kalla fötter för att det är en så stor och viktig grej för mig och för att jag så gärna vill detta. I Hongkong designade jag det första släppet med höstkläder samt två nyårsklänningar, dessa leverantörer har jag fått via den man som nu tagit in shopen under hans vingar kan man säga. Så tacksam <3

Jag vet i alla fall att det kommer bli grymt och kunde inte vara mer taggad, idag kände jag hur jag började förvandla all rädsla till energi. Waay!! Och till hösten händer också en massa spännande saker. Gud, jag vet inte var detta ska sluta. Det är mycket glädje just nu <3

Men- det viktigaste. Snart lämnar jag över ALL lagerhantering och kundtjänst, jag har inte tid med shopen som tidigare och mycket har blivit halvdant på senaste tiden i och med att jag inte klarar att göra allting ensam. Om någon månad är allt överlämnad till folk som kommer sköta det exemplariskt och jag kan fokusera på det jag är duktig på och tycker är kul, marknadsföra, designa, sälja. Åh. Jag är inte helt med på vad som händer nu, det är lite overklighetskänslor…

Skam den som ger sig =) Fokusera på det du vill ska bli verklighet, alltid och sluta aldrig sträva efter dina mål.

IMG_4465

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Jag vann yvette hass tävlingen, inte hört något så tänkte bara kolla vad som händer nu! 🙂 kram sofie

  Sofie B 2015-06-24 10:07:22
  Svara
  • Svar på Sofie Bs kommentar.

   maila din adress till mig [email protected] så löser vi det 🙂 har kontaktat dom som anordnar tävlingen men dom kanske inte hunnit maila dig än. kram!

   Sanne Alexandra 2015-06-24 12:03:36
   Svara
 • Yay!
  Du är grym Sanne! <3

  Tove 2015-06-24 10:04:14 http://finest.se/tovelicious/
  Svara
 • Woop woop

  Simone 2015-06-24 09:51:30
  Svara
 • HEJA DIG säger jag bara! så kul när allt slit ger resultat!!

  ISA 2015-06-23 23:42:50 http://isabyl.devote.se
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger