Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Let’s give it a try.

Idag ska jag börja prova Natural Cycels som preventivmedel, den är helt hormonfri. Jag har talat om för er tidigare att jag mår väldigt dåligt av många olika sorters piller och har provat dom flesta sedan många år tillbaka men aldrig hittat något jag mår bra av. Jag har aldrig mått bra av att äta massa hormoner och har många kompisar som har haft samma problem så därför har jag valt att skriva om detta trots att det kanske är lite känsligt ämne. Tycker bara att det är så pass naturligt så om det kan hjälpa någon så blir jag glad!

Jag själv fick ju problem med min hy ett tag och lade ner tiotusentals kronor på behandlingar och krämer, en dag gick jag till doktorn och fick tips om att sluta med dom pillrerna jag åt då och blev helt bra efter ett halvår. Helt sjukt!

Fick ett tips om Natural Cycels av en vän som jag ska prova nu, lovar att recensera. Har ni provat denna? Kommentera gärna isåfall! Läs om produkten här.

10808528_703411279755431_451976354_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Varför sätter du inte bara in en kopparspiral? Helt hormonfria och den har man inne i 5 år! Funkar jätte bra, då jag också är känslig mot hormoner!

  Evelina 2015-05-05 05:03:26
  Svara
 • jsg har använt den i två månader nu och är hur nöjd som helst! Man får se diagram och statistik (vilket jag kan tycka är bra inför framtida försök att bli gravid). De rekommenderas att köpa hem ägglossningstest för att få fler gröna dagar (icke fertila dagar). Har inte gjort de ännu men ska nog prova så man vet på ett ungefär för framtiden som sagt 🙂

  i huvudet på Thåström 2015-05-04 23:02:28 http://jjouhannna.blogg.se
  Svara
 • Aldrig funderat på kopparspiral? 🙂 Jag mådde också väldigt dåligt av p-piller och ville ha ett hormonfritt alternativ. Har nu haft kopparspiral i säkert 8 år och är jättenöjd 🙂 självklart finns det några nackdelar (tex att den är lite obehaglig att sätta in samt att man kan blöda mer än innan vid mens) men för mig väger det positiva upp flera gånger om 🙂

  Josefin 2015-05-04 21:17:52
  Svara
 • Jag blev gravid efter 3dje månaden med den här metoden mår också dåligt av hormoner. Barnmorskan sa oxå att de finns för lite forskning kring de

  Rebecca 2015-05-04 18:35:37
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind