Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND.

Igår var jag på födelsedagsdrink + middag för en när vän. Det var hur trevlig som helst men då jag har viktiga jobbgrejer framför mig så smet jag hem rätt tidigt för att vara pigg i morse, vilket jag var! Gick ner till stan innan 10 för att göra pedikyr, så skönt. Nu har jag samma färg på naglarna som tånaglarna och så himla skönt med gellack som håller lite längre =)

Efter det var jag hos Emma i Gamla Stan på Gamla Unik och sprayade mig (blev svinbrun, mitt pigment sög åt sig som satan!) Jag och Sharareh håller i en sommarbrunch i morgon tillsammans med Bols & Filtr så jag ville ha en liten bränna innan dess. I och med att vi håller i den och den börjar 12 i morgon bangade jag på att gå på Alesso ikväll, en kompis löste biljetter men jag känner att jag behöver vara pigg och jag har fått snaps och sett hur fett det ser ut att vara så jag vet ju hur det hade känts att gå hem med det där adrenalinet i kroppen!!

Ja så ikväll fixar jag inför morgondagen samt resan till London på tisdag. Har storsädat med, vem dammsuger en lördagkväll klockan 22? Jag uppenbarligen, har lite för mycket energi för att vara hemma ikväll haha. Well… Ni som är ute och dansar- dansa åt mig med!

FullSizeRender-192 FullSizeRender-196 FullSizeRender-193 FullSizeRender-195

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind