EVERYWHERE.

Jag har sagt upp lokalen i Sundsvall och kommer ha lager i Stockholm framöver. Jag har dock lager i Sundsvall ett tag till men håller påatt styr och fixar med lager & kontor nu.

Finns det någon av er i Stockholm som är sugen på praktik? Det gäller framöver i vår. Det kommer vara allt från att packa ordrar till att svara på kundtjänstmail, ha hand om returer, återbetalningar, assistera plåtningar, hjälpa till med marknadsföring och mycket annat kul. Praktiken är ej betald men funkar det bra finns det såklart chans för anställning, det är ju tanken framöver. Jag söker en praktikant för 3 månader. Detta är en superbra chans för er som vill få in en fot i branschen, jag började praktisera hos Stylebytyra (drevs av bloggerskan Tyra Sjöstedt & John Skalin) och har sedan dess hållit på med detta. Arbetsdagarna kommer variera med tider men det ser ut som det blir runt 9-16 och det är måndag-fredag.

Om du är intresserad maila mig då på [email protected]  med ämnesraden Praktik SanneAlexandra. Berätta gärna i mailet om dig själv!

IMG_5053 FullSizeRender-18

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • JOBBA aldrig GRATIS. Det ska alla lära sig.

    Baronen 2015-01-13 14:17:45
    Svara
    • Svar på Baronens kommentar.

      För mig var det bland det bästa jag gjort =) Jag praktiserade gratis på en webshop och fick en utbildning inom det jag en dag kunde starta själv. Jag är evigt tacksam för det men vi har nog olika syn på det. Är även glad att efter att jag praktiserat där i 3 månader hade shopen fått så mycket snurr på det så att jag kunde bli anställd. Kram

      Sanne Alexandra 2015-01-13 16:55:11
      Svara
  • Kommer du jobba (eller bo) heltid i Stockholm du med nu? 🙂

    Linnea 2015-01-12 19:15:49
    Svara
  • Hur kommer du att göra när du har lagret i Sthlm, blir det veckopendling mellan sundsvall och stockholm då eller vad är planen? 🙂
    Tack för en inspirerande blogg!

    Sofie 2015-01-12 16:55:39
    Svara
    • Svar på Sofies kommentar.

      De får tiden utvisa.. det beror på hur mycket jag har att göra 🙂 Jag kan ju jobba med mitt varifrån jag än är och kommer försöka hitta ngn som packar åt mig. kram tack!

      Sanne Alexandra 2015-01-12 18:06:37
      Svara
  • tanken är väldigt god, men hur ska man kunna försörja sig om man jobbar 9-16 fem dagar i veckan i tre månader?

    nathalie 2015-01-12 16:27:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!