Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BAC TO REALITY.

Idag är vår sista dag här, eller natt, vi åker faktiskt inte hem förrän 01.00 i morgon kväll typ så vi tänkte klämma in att gå på Shimmys Beachclub innan, Goldfish spelar och beachfesten börjar 15.00 så vi hinner vara där till 22 typ. Man måste ta vara på sista tiden!

Jag har just varit och gjort om mina naglar, blev så missnöjd igår så fick lov att vara ärlig. Jag är aldrig den som klagar och är väldigt försiktig med att göra folk ledsna men jag blev verkligen SÅ missnöjd. Hur som, nu är händer & fötter fräscha och jag ska springa ner till poolen och sola lite innan vi ska hitta på något idag. Jag ska slänga fram massa outfits jag vill ta vara på i den här fina miljön och i det extreemt fina ljuset.

Näe, ut och pressa lite hehe. Puss!

IMG_9757 2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman