Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

22 waterfalls

När vi kom till Riebeek blev det min tredje gång att klättra upp för dom 22 vattenfallen, jag har aldrig varit högst upp men klättrat en bra bit.

I Porterville kan man åka iväg ut till något som känns som mitt i ingenstans (vilket det iof är) och betala för att få bestiga berget där man kan se 22 vattenfall. Du kommer fram till ett litet hus, hälsar på en dam som står och tar betalat och så fyller du i en lapp om att det är på egen risk. Scarcy? Ja lite men mycket som kittlar i magen är kul.. och oftast utmanande =)

Jag ska ju inte ljuga och säga att jag blev mer än livrädd när hon talade om att det var mycket ormar och babianer på berget, hon påstod att jag bara skulle ignorera dom så var det lugnt. Jag har svårt att tro att jag med ormfobi skulle stå knäpptyst haha. Hur som helst mötte vi inte på dom denna gången men när jag var här i November såg jag en liten orm (det gick bra!!!) och 30 babianer, sjukaste någonsin!

Det är en upplevelse bara att åka dit, efter att vi hade kickstartat dagen med en god frukost så gasade vi mot Porterville och vägen dit är såå vacker, det bara kryllar av vindistrikt och fina vyer. På vägen hem såg vi vilda zebror (det var mäktigt) och dansade loss till Good Hope FM, bästa radiokanalen på denna jord.

IMG_1623 IMG_1627 IMG_1629 IMG_1634 IMG_1636 IMG_1639 IMG_1643 IMG_1647 IMG_1653 IMG_1735 IMG_1728 IMG_1764 IMG_1766 IMG_1771 IMG_1857 IMG_1869 IMG_1870 IMG_1883

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind