Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LIFE CAME UP.

Livet kom emellan, ville posta videon med svaren på era frågor idag men dagen bara swischade förbi.

Lovar er att det är det FÖRSTA jag gör i morgon bitti så spana in här innan lunch så är videon uppe. Promise! Varför gav jag mig in på en videoblogg nu igen känner jag? Well, allt för er.

Har just varit och kört spinning & core, dubbelpass idag, perfekt på en söndag. Känner mig pigg & glad idag, har massor med energi till övers så nu ska jag styra upp vårt hem, laga pasta till middag (vi laddar tillsammans inför match i morgon) och skriva todo-listor inför veckan, både jobbrelaterade och privata. Älskar listor! Detta är vad man får ut av en söndag när man har skippat fest, fantastiskt skönt. Gillar inte att vara trött! MEN, det är ju svinkul med fest också ibland såklart, säger inte det. Ibland känner jag bara att jag inte har råd att vara bakis och trött, har alltid så mycket jag måste hinna med och en av dom värsta känslorna tycker jag är när jag legat inne en hel dag i soffan och inte gjort någonting alls. Typ som min förra söndag.. =) Någon som känner igen sig?

Något konstigt har hänt med mig, jag ser jättemycket fram emot att resa nu nästa vecka, det ska bli riktigt riktigt kul MEN jag vill inte vara ledig, alltså jag kommer ju jobba där borta genom att ta bilder (konstant) redigera bilder, blogga, sköta mailen och hela företaget därifrån förutom packningen så har jag kommit in en period där jag bara vill jobba, tycker knappt om helger längre haha. Knäppt! MEN det ska jag ta vara på, det är bara att tacka & ta emot. Jag får helt enkelt bara jobba på bäst jag vill där borta i Kapstaden när dom flesta andra förmodligen njuter av ledighet, jag passar nog som egen företagare. Simon är förövrigt likadan just nu, han vill inte att säsongen ska ta slut.. Konstigt par.

10417509_10152490994167369_6861475800403405269_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Nice curves Sanne, me like!

    Aaron 2014-10-20 10:17:57
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind