Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COUNTRY HOUSE.

Fredagskvällen har jag redan berättat om, jag var ju ute på landet med min syster, kusin, farmor & farfar och hade det mysigt. Hittade just lite fler bilder på kameran, önskar jag var där just nu och myste framför brasan <3

”Landet” som vi kallar det har funnits med i mitt liv sedan jag var 5 år, det finns så mycket minnen där ute. En av mina absoluta favoritplatser här i världen. Min födelsedag brukar firas där ute på bryggan varje år vädret tillåtet, mysigt. När jag var liten minns jag hur mina kompisar jag hade bjudit badade och sprang runt, det finns ju knappast något bättre än att kunna vara ute och leka som liten och det kunde man verkligen där ute!

Farmor & farfar har verkligen gjort stället helt sagolikt fint, det är så skönt att kunna åka ut dit, det är en speciell känsla att vara borta från stan och bara njuta av lugnet & naturen (Hur gammal låter jag?!)

landet1

landet5 landet4 landet3 landet2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand