Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY SHOOT.

Igår kväll landade jag i Stockholm och åkte direkt hem till en vän, vi surrade i någon timme, drack te och catchade upp lite. I morse ringde klockan 05.00, hoppade på tåget tröttare än tröttast. Drog över min jacka över huvudet och sov i princip hela vägen fram till Lidköping där jag skulle plåta för Jula, ja en liten paus när jag sminkade mig. Idag ville kunden att jag skulle komma färdigsminkad, en vardaglig sminkning var önskan (men som syns på bild!) Ett annorlunda och roligt jobb, jag har ju aldrig tidigare använt en högtrycktstvätt och är heller ingen campingtjej så jag fick plocka fram en helt ny sida hos mig idag! Resultatet kan ni se i Julas vårkatalog =)

När jag kom fram strax innan tio blev jag upphämtad och vi åkte direkt till location vilket var ute på landsbyggden & vid Vänern. Plåtade tre bilder totalt och allt gick jättebra, efter lite guidning om hur jag skulle hålla högtryckstvätten på ett naturligt sätt så gick det galant haha, för mig kom det inte så naturligt! Utöver det har jag stått ute och frusit i bikini för att visa ett snorkling-set och så har jag också plåtats för lite campingbilder där jag täljde pinnar och satt och värmde mig framför en brasa. Asmysigt, fick feeling och ville vara kvar!

Ett annorlunda men SÅ kul shoot och killarna jag jobbade med var superproffsiga så jag ser verkligen fram emot att se resultatet! Här kommer lite behind the scenes..

juka jula jula2 jula1 jula3 jula jula27 jula28 jula20 jula16 jula14 jula9 jula13 jula22 jula10 jula23 jula24
jula26

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind