STROLLING.

Strosade omkring igår i lite andra butiker än där fabrikerna ”ställer” ut, alltid bra med lite inspiration, särskilt inför idag då jag var på fabriken med lite plagg jag vill att dom ska sy upp/inspireras av. Kikade runt på malls med exklusiva märken och förskökte snappa upp trender, hitta intressanta detaljer och inspireras av färger & tyger.

Eftersom vi går konstant satt en sushilunch fint, vi båda älskar sushi! Yum. Åkte sedan till Four Seasons och hämtade min mobil jag hade glömt dagen innan, kikade på utsikten, tog en kaffe bland en massa andra som myste med Afternoon Tea och innan vi hoppade in i en taxi hem smet vi in på damrummet och hur sjukt är det inte med utsikten på toaletten? Jag berättade ju om detta tidigare man att tvätta händerna högt uppe i luften känns lite wierd, det är ju inget man gör dagligen och utsikten var nästan ännu obehagligare på dagtid.

Åkte sedan förbi mina agenter där vi shoppade några grejer och stötte på den söta lilla pojken på bilden nedan, han blev lite rädd för kameran, syns det? Haha! Avslutade kvällen med god middag på ett mall bredvid hotellet, jobbade sedan hela kvällen med datorn på magen i sängen, det tär på kroppen att gå så mycket om dagarna!

strolling15
strolling strolling1 strolling2 strolling3 strolling4 strolling5 strolling6 strolling7 strolling8 strolling9 strolling10 strolling11 strolling12 strolling14strolling13 strolling16

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!