FOR ALL OF YA LADIES OUT THERE!

Jag ger en utmaning!! 

Slå på den HÄR mixen på HÖG volym, ta på dig träningskläder, ta fram din pilatesboll (låna av ngn, gå till gymmet eller köp en) och kör sedan dessa övningar 5 varv.

1. Börja med 10 benböj (har ej bild)  medan ni håller pilatesbollen över huvudet och sedan kör ni dom 4 övningarna nedan. INGEN VILA! Kommentera gärna här i kommentarsfältet när ni antagit utmaningen, vore så kul om ni vill prova och berätta vad ni tyckte. Jag tycker det ger ett skönt flås och jag har grov träningsvärk i magen idag!

JUST DO IT! =) Den träningen som inte blir av är den man ångrar… glöm inte det. KÖR HÅRT!!!!

2. Ligg som om du ska göra en armhävning med fötterna uppe på pilatesbollen. Håll kroppen rak och dra in knäna snabbt mot kroppen och sakta ut. Tränar upp bålstabiliteten!

wk1wk2

3. Ligg på rygg med armarna under dig, lyft upp kroppen till max och spänn bålen medan du har fötterna på bollen. Rulla in bollen mot kroppen och släpp inte kroppen! Tränar bål, baksida lår och rumpa. Om du vill göra övningen svårare lägg armarna över huvudet eller på bröstet.

wk4

wk

4. Sitt på knä en bit i från bollen, sätt handlflatorna mot varandra och lägg underarmarna på bollen och rulla sakta framåt och tillbaka, spänn kroppen. Denna övningen tränar mage, rygg & axlar.

wk5

5. Ligg ner med benen rakt upp och bollen fastklämd mellan fötterna, ha armarna rakt ut på sidorna och fäll sedan sakta ner benen och sedan upp. För att göra denna övning ännu jobbigare fäll ner bollen på sidorna för att träna sidorna på magen. Denna övningen tränar magen och insida lår.

wk7

 

 

wk6

Och för att avsluta detta inlägg måste jag visa den absolut bästa magövningen som finns. Hitta ett ställe du kan hänga på och fäll upp benen och sedan ner. Om det är för tungt så fäll upp knäna så högt du kan och sedan ner. Enjoy your work out!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Vart har du köpt dina fina träningsskor och vad heter modellen? 🙂

    Sofie 2014-08-10 20:11:30
    Svara
  • Superbra pass! 😀 Körde det alldeles nyss och det tog riktigt bra i varje övning, återstår och ser imorgon hur mycket träningsvärk det ger!

    carro 2014-08-07 19:50:17
    Svara
    • Svar på carros kommentar.

      hoppas det kändes, det ska det göra när man tränat 🙂 jag måste komma igång igen! kram

      Sanne Alexandra 2014-08-13 22:18:54
      Svara
  • Gillar övning 2 och 5, de tar riktigt bra 🙂

    Pernilla 2014-08-07 09:27:21
    Svara
  • Wow! Grymt inlägg Sanne! Precis den inspirationen jag behövde!

    Ska definitivt köras!

    Jennika 2014-08-06 18:19:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!