I LIKE THE WAY U WORK IT

Vilken dag! Det är inte varje dag men åker gokart och spelar minigolf efter varandra. Känns förövrigt som jag varit ledig hur länge som helst, vi har fyllt dagarna riktigt bra sedan svärisarna kom =)

Simons pappa som är födelsedagsbarnet idag föreslog minigolf idag, det han inte visste var att vi planerat att överraska honom med gokart (pjuh, han hann inte läsa mitt inlägg!) Jag tyckte helt ärligt att det var sviiinläskigt att åka gokart, det fanns inga bälten i och jag åkte rätt in i sargen flera gånger och var ju typ på väg att flyga ur haha. Jag tyckte det var mycket läskigare än jag hade trott innan, gillade INTE omkörningar heller haha. Pussy.. Mr kom etta och jag sist. Så kan det gå, jag vet ju vem som får köra om vi är med i någon biljakt någongång!

Efter det åkte vi och körde minigolf, det är det jag är sämst på i hela världen i princip. Inledde svindåligt och efter att svärfar sa åt mig att jag borde byta håll när jag slår så började det faktiskt gå okej så denna gången slängde jag in iväg någon klubba som jag gjort tidigare gånger när det gått dåligt. Trots detta så vann Simon ändå, han säger att han inte vet hur det känns att förlora… Vi borde gå och bowla, det är det enda jag varit nära att ta honom i.

Hur som, en mycket bra dag och huvudsaken är att svärfar är nöjd, då är vi nöjda! Nu ska jag piffa till mig inför kvällens middag. Puss!
IMG_3858 IMG_3864 IMG_3866

IMG_3872IMG_3909
IMG_3912
IMG_3945 IMG_3949

IMG_3953 IMG_3956 IMG_3961 IMG_3969 IMG_3970 IMG_3971

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Sanne! Jag undrar vart dina fina sandaler är ifrån? Verkligen superfina! 🙂 kram

    Evelina 2014-07-17 20:46:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!