LASHES & EYEBROWS.

Sommarens bästa skönhetstips;

1. Bygg uppe en bränna, om du har möjlighet att vara ute i solen, njut! Men glöm inte solskydd. Om inte, bygg upp en bränna med hjälp av brun utan sol. Det finns inget som får en att se så fräsch ut när sommaren kommer som solkysst hy! Jag gillar Dove Summerglow, St Tropez & Id Bare Minerals Faux Tan. Om du ska iväg på semester och inte hunnit få någon sol på dig alls- boka in en spraytan hos Jessica på Hötorgskliniken, du blir inte besviken! Jag är stammis där inför olika tillställningar när jag vill känna mig extra fin & det gör jag alltid efter ett besök där.

2. Färga fransar & bryn på salong. Jag har gjort detta själv hemma tidigare men ser en enorm skillnad från att göra det hemma till att gå till salong. Jag går alltid till My och får brynen plockade, formade och så färgar hon mina fransar & bryn. Hon har även koll på exakt hur länge jag borde ha på färgen för att få rätt resultat, det är lätt att mixtra hemma och råka ha färgen på lite för länge eller tvärtom. Hitta någon du litar på eller hör dig runt om det finns någon grym tjej/kille att gå till och få proffshjälp! Så underbart skönt att vakna upp på morgonen och se lite pigg ut! Jag färger ytterst lite (passar inte mig att vara för mörk) men ibland är det de lilla som gör det.

Såhär blev mina fransar & bryn igår. Så himla nöjd! Här skulle jag precis gå och lägga mig och att mina fransar är lite mörkare i topparna gör att dom ser tjockare & längre ut vilket ger ett piggare intryck.

lashes lashes1

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!