AND IM OFF. DINNER ON THE BALCONY.

Tokjobbat hela dagen, från att jag vaknade till för någon timme sedan, mycket på G och jag skulle kunna jobba dygnet runt om jag tillät mig själv, någon måtta får det vara =) Så roligt och extremt kul att det är mycket att göra, det är därför det är så svårt att slita sig, mycket skulle jag kunna lämna till i morgon men det är där det brister ibland, jag har ju en liten släng av ”allt ska ha hänt igår” så mycket måste jag få gjort direkt. På gott & ont.

Kan tala om att det blev inte bättre efter att ha sett filmen om Steve Jobs igår kväll, har ni inte sett den- see it! Mycket inspirerande, bra & peppande men inte bara inspirerande på det sättet att han ville göra avtryck i universum med sin produkt utan även för att det finns nackdelar med att vara väldigt business och vilja göra karriär och tro på det man gör så mycket, det är lätt att mycket annat kommer i skym undan då som vänner, familj & ett socialt liv, särskilt när man är väldigt framgångsrik och har hög press på sig.

Anyways, nog om det. Se filmen bara! Jag tror ni kommer gilla den. Efter allt jobb idag smet jag och Mr ner till Arenan & njöt i solen när U-21 spelade match, vi var inte dom enda som var sugna på att lapa sol, halva laget var där. Mysigt! Nu är det dags för mig att springa in i köket, jag ska göra någon tacoröra jag blev sugen på. Planen är att vi ska äta middag på balkongen, härligt efter en dag fylld med jobb & finfina planer.

Jag var förövrigt rätt törstig idag, en islatte & en superjuice tack.

thirsty

thirssty

todayherj todayyyyyy

meandnhimk

hejjj

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Förlåt men tycker det är så störande och jobbigt att läsa din text när du blandar kursiv och tjocka bokstäver så mycket.. 🙁

    Malin 2014-06-11 00:06:39
    Svara
  • Solisar från?:)

    K 2014-06-10 22:58:46
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!