JUST WANTED TO..

SAY THAT YOU’RE ARE ALL THE BEST!

Utan er alla läsare skulle jag inte känna mig såhär tillfredställd med livet varje dag. Jag älskar att få skriva till er, slänga upp outfits, ge er stylingtips, tipsa om maträtter, fråga ER om råd/hjälp, kommunicera med er, dela med mig av mina tankar och bara veta att ni finns. Jag tycker verkligen om att blogga men utan er hade det varit helt värdelöst, vi har ju en slags kontakt det inte går att sätta ord på. Jag är så tacksam bara!

Under den tid då jag hade det rätt tungt här så kände jag verkligen hur viktig bloggen är för mig, hur stor del av mitt liv den är och inte minst NI. Jag flyttade ju hit pga Mr’s yrke och det var så viktigt för mig att hela tiden ha ”mitt” för bloggen kändes ett tag som det enda som var mitt. Jag har ändå jobbat helt ensam för att komma dit jag är idag och det var viktigt för mig.

Önskar ibland att jag kunde få träffa er alla, typ fylla en ishall och bara hänga, prata, dansa, äta, vad vet jag, bara veta att ni är omkring mig på riktigt. Jag känner ju att ni är med mig överallt och det ger helt sjukt mycket, det är värdefullt att ha er i närheten av mig! Ibland när det dyker upp elaka kommentarer i bloggen är ni där vissa av er och försvarar och står upp för mig, det är ju helt fantastiskt! Hoppas att ni alla mår bra och att ni njuter av allt det goda här i livet <3

Vi är ett bra team hörre ni! Ville bara tacka för ert dagliga stöd, det är ofattbart.

uddaaajg copy uddaja

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Du är bäst Sanne, så inspirerande! We love u 😀

    Frida 2014-05-23 17:35:01
    Svara
  • Utan dig hade jag inte haft något att ta på mig haha! Du är den enda jag kan ta inspirationen av och verkligen göra något av det till mig själv, du har en stil som passar mig väldigt bra! Ska bara försöka våga använda mer ljusa färger som beige osv. Är för blek egentligen!
    Du får mig också att våga ha sånt som sticker ut, och strunta i vad folk tycker 🙂
    Kram

    Elin 2014-05-23 06:34:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!