NEW WEEK, NEW OPPORTUNITIES.

Ny vecka & såklart nya möjligheter, precis som varje vecka.

Jag var lite segstartad i morse men sitter nu och jobbar på för fullt med massa feel-good-musik med en stor kopp kaffe och signerar ett kontrakt (snart får jag avslöja!) Detta blir nog en bra måndag!! Lite trött kan jag stå ut med att vara efter en så rolig helg, känner mig ändå pepp på jobb & träning idag. Känner mig otroligt pigg för en två-dagars med dagsfest & tidig hemresa. Det är inte varje helg direkt!

Jag ser dock inte lika pigg & fräsch ut som nedan idag, detta var när vi anlände i Norge och hade lyckats ta oss dit, lyckan i det?! Ni som följer mig på instagram kanske såg att jag skulle åka tåg från Eskilstuna-Stockholm för att sedan ta mig till Arlanda och flyga till Olso. Såklart strulade SJ och vi fick hoppa av i Södertälje och vänta på nästa tåg som gick en timme senare, det funkade inte för mig så jag delade taxi med någon random tjej. Har SJ hört talas om ersättningsbussar? Well, allt funkade men sådant är tröttsamt när man har bråttom, jag har rest så mycket senaste åren så jag blir så trött när det strular för att jag varit med om det så många gånger! Jag skrattade nästan mest senast bara för att det är så typiskt haha..

Men men, så kan det gå. Fram & hem kom, nu sitter jag med en knut där helgens lockar är uppvirade, ska duscha senare och tvätta ur helgens bravader men ska leva på det i några timmar till =)

hapygurl

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!