HEALTHY WEEKEND.

Vilken hälsohelg! Svärisarna är på besök och innan dom kom så var jag & Mr och storhandlade en massa nyttigheter och nu när dom är här har dom fyllt kylen med ännu mer grönt och härligt! Gillar att titta in i kylen och mötas av massa fräsch mat.

Jag och Mr äter inget skräp just nu i 2 månader framåt, det har absolut ingenting med vikt att göra, ingen av oss vill ju gå ner ens ett halv kilo och många förknippar ju ”dieter” med viktminskning men vi äter precis allt förutom skräp i princip. Vi äter vanlig mat och alla kolhyderater (bra kolhyderater) men ingen godis, läsk, kakor, friterat os.v. Känns riktigt bra & peppande, så skönt att kunna säga nej- det känner bra både för psyket och kroppen. Vi gör detta bara för att se hur det känns i kroppen, ett av våra största mål i år var att bli mer hälsosamma, starkare i kroppen, äta bättre & mer näringsrik mat så nu kände vi oss väldigt redo och det är kul att prova ihop! Han har så täta matcher just nu också och är ju inte i behov av en massa pizza och skräpmat efter matcher utan näringsrik mat är ju bäst för oss alla oavsett hur mycket vi rör på oss. 

Nu har det gått 1,5 vecka och såklart har detta öppnat upp en ny värld för oss, det finns ju SÅ mycket nyttiga recept på både nyttig & god mat men även massa nyttigt hemmagjort godis och desserter. Idag ska vi prova på ett recept som svärmor hade med sig på en avokadomousse gjort på massa gott så som pistagekärnor, dadlar, kokosolja och färska hallon. Mums! Längtar.

Det kunde inte komma mer lägligt efter ett träningspass att gå och hämta ut mitt paket från Fitnessguru där det kommer kokosolja och mandelsmör kommer levererat. Kul!

tumblr_mtswqvaQhc1sbitb2o1_400
tumblr_mj9uaudS1k1s5inwlo1_500  tumblr_mvd6psfBMu1rnzm2eo1_500
tumblr_n1cw50pRPi1qieuhjo1_500
tumblr_n2zxkcsCeA1qieuhjo1_500
tumblr_n41uh4kl2F1rpb6iso1_500
tumblr_n01057iS8y1tpe2n1o1_500
tumblr_m2naoe9okL1rprktyo1_500

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Skulle du vilja lägga ut lite recept här? Å bilder 🙂 skulle också vilja äta mer hälsosam mat men ofta räcker inte tiden känns det som och inspirationen tryter! Är man hungrig å trött blir det ofta ett sämre val.. Så hade vart kul med tips här bloggen! Kram

    M 2014-05-11 12:48:02
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!