DETAILS.

Köpte lite smått & gott till hemmet igår. Let me show you…

Ny lampa i köket från Torch och ny fruktskål i mörkt trä. Eftersom vår tidigare dekoration i fönstret inte passade efter att jag inhandlade detta så styrde jag upp två gamla flaskor, en vinflaska och en baileysflaska och stoppade i ljus, längtar tills ljusen rinner ner lite snyggt. Detta mina vänner ska jag lägga upp en bild på någon kväll nu så ska ni få se vilket härligt ljus lampan ger, SÅ mysigt!!

DSC_1010

DSC_1011

DSC_1012
Vid öppna spisen har vi två fina ägg i koppar nu som jag fick av farmor vid påsk, har inte tagit bort dom ännu..

DSC_1018
I sovrummet har jag nu fått ordning på mina fina fjädrar, jag köpte dom när på NK när jag köpte blommor till Lin när hon fyllde. Impulsköp i vanlig ordning. Gillar fjädrar och tyckte det blev ganska fint att ställa det på en marmorbricka.

DSC_1019
I vardagsrumsfönstret har vi nu tagit bort det vi hade innan, Mr tyckte det kändes lite för puttinuttigt som han uttrycker det. Nu matchar vi lampan från Kartell med ett bonsaiträd och en ny jordglob från märket Ist. Spanat på den länge, den är i brons/brun med guldfot. Så stilig! Ska ta bättre bilder här någon kväll, det är så kasst ljus mitt på dagen när solen lyser in.

DSC_1022DSC_0002I badrummet pryder nu dessa fina tvålarna från Lagerhaus handfatet, bakom skymtar ni mina favorithanddukar från Missoni, älskar mönstret och färgkombinationerna. Jag tycker det är fint att ha en tvål & en kräm till händerna.

DSC_1021

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Jordgloben var superfin!
    Jag har försökt googla på märket men hittar inget alls. Har du ngt tips på vart man kan hitta jordgloben?

    josefin 2014-05-13 12:40:36
    Svara
  • Tack för inspon, meeera såna inlägg! =D Sprang direkt och tog fram en vinflarra till ljusen! Har en fin cognac-hörna med kabeltrumma den kommer passa så bra till.

    Och lampan från Rummet… kan bli att jag gasar ner o köper en direkt typ. Mera mera! Gärna om du gjort något från scratch oxå! =)

    Kram

    Jill 2014-05-08 13:40:04 http://motsatsen.webblogg.se
    Svara
  • Åh vad fint! Snälllaaaaaa lite mer bilder från ditt hem, skulle verkligen uppskattas. Håller själv på att flytta ihop med min kille och vi behöver lite inspo 🙂

    Cissi 2014-05-08 13:37:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!