FLOWERBOMB.

Blev inspirerad av Janni att bära mina byxor lite mer nerklätt med sneakers, så skönt & slappt! Dom sitter ju som en smäck dessa byxorna. Om du är sugen hittar du dom HÄR.

Nu ska jag kicka igång dagen, lite jobbstrul som måste lösas står på schemat och så tänkte jag gå och inhandla en riktigt god frukost, vi har knappt någonting hemma och jag tycker frukost nästan är det godaste målet så vi får se vad jag kommer hem med. Att handla hungrig= dålig kombination.

LOVE, S

DSC_0811 copy
DSC_0812
DSC_0819 copy DSC_0843

DSC_0849DSC_0846

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej sanne! Älskar alla dina kläder. Men har en fråga. Ser att när man har dina byxor till låga skor så skrapar de ju i marken? Är jättesugen på ett par svarta blanca men vet inte om jag vågar beställa ett par för jag vill kunna ha de till låga skor utan att de förstör byxorna och de blir smutsiga. Annars är de superfina så klart man vill ha ett par:)

    Anna 2014-05-07 14:09:12
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      det beror på hur långa ben man har eller hur lång man är, mina skrapar inte i =) man kan ju sy upp dom lite annars! det går att kombinera dom till båda höga klackar och låga, i do it! kram

      Sanne Alexandra 2014-05-26 15:16:54 http://sannealexandra.com
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!