AGAIN & AGAIN.

Måndag igen och denna veckan ska bli bättre än den förra. Jag har lite svårt ibland med att jobba hemifrån, jag går inte utanför huset då på flera timmar och blir lite smådeppig och trasslar in mig i massa konstiga tankar när jag inte träffar folk och har fullt upp. Jag trivs ju verkligen med att ha fullspäckat schema och när det inte är det och jag dessutom inte träffar folk känner jag mig inte riktigt som mig själv, energin tryter och jag känner mig inte på topp. Ni som pluggar på distans kanske känner igen er?

Måste hitta nya sätt att lägga upp mitt jobb på. Jag ska försöka effektivisera jobbet mer så att det först och främst inte behöver bli dygnet runt framför datorn samt försöka ta mig ner till lite olika cafér och jobba på, jag gillar att vara kring folk.

Nog om det, jag ska nog hitta ett sätt, det är ju mycket man måste tänka på som egen företagare, jag kommer på nya saker hela tiden, hittar nya lösningar till hur jag ska hantera företagandet och måste ofta påminna mig själv om att koppla bort mailen eller jobbtankarna för annars är jobbhjärnan påkopplad 24/7.

You live and you learn. Min dröm är ju att kunna jobba enbart med bloggen & webshopen så då blir det ju nästan bara jobb hemifrån, det blir ju ingenstans att gå till så jag ska försöka hitta mitt sätt att jobba bäst på, något som känns bra. Nu ska jag dricka lite kaffe med Mr och sedan avverka lite jobb innan det är dags för kvällsjobb på hotellet, där får jag i alla fall träffa lite folk & surra lite.

bloggsanne04-5-1024x768

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Hej! Jag vet exakt hur det känns. Jag är översocial och studerar på universitetet men har väldigt lite undervisning och mycket självstudier så det blir att jag bara sitter hemma nästan hela dagarna. Det är så himla frustrerande och ja, man blir typ helt nere av att inte träffa folk! 🙁

    Linnéa :) 2014-05-05 19:30:45
    Svara
  • Jag har en del av min underhållsportfölj som du kan få ta del utav då du har lite dötid. 🙂
    Hoppas allt är bra!
    Mvh
    //Manne

    Manne 2014-05-05 16:20:25
    Svara
  • Känner igen mig, fast jag älskar ju att drunkna i jobb framför datorn och slippa träffa folk i långa perioder jag har nog nån liten eremit-gen. Problemet är dock påkopplingen 24/7… Men jag tränar på morgnarna ”innan kroppen fattat vad jag håller på med” 😉 och startar inte ens datorn förrän jag är klar. Ställer ibland mobilen på flight-mood för jag inte skall ”lura in mig i nåt mail”. Det är mitt sätt att få struktur och stänga av hjärnan och hitta balansen i kroppen/psyket, ”avstängd” i ett par timmar varje morgon, sen är det bara köra.
    Kram // M.

    @lilbellula 2014-05-05 15:17:16 http://www.mariehfahlberg.com
    Svara
  • Vet hur det känns när man är inne för länge och inte träffar folk man blir sjukt uttråkad!
    Mycket fina kläder du har i webshopen nu!! 🙂

    Iza 2014-05-05 15:03:03 http://izabellatoresson.blogg.se
    Svara
  • Dress from..??? Sorry can’t understand swedish!

    P.s: you’re always beautiful

    chris 2014-05-05 13:41:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!