BACK AND READY TO ATTACK.

Nu är vi hemma igen. Jag & My blev hjärtligt välkomnade när vi kom hem igår av våra grabbar. Woho! Lyckan i det. Mer om det senare, jag har sammanställt dag 1, 2 & 3 redan men sista dagen (igår) kommer upp senare ikväll. Vilken magisk dag vi hade igår! Vi har CARPAT hela den här resan, bästa uttrycket fortfarande.

Tack Åre för denna gången! Det var faktiskt min första gång och på hemvägen insåg jag att jag vill ha en stuga i Åre framöver, så mycket tyckte jag om det. Tack till familjen Sandberg för världens bästa dagar!

Jag är fulladdad med energi nu inför våren & sommaren kan jag tala om. Denna resan var verkligen som balsam för själen, inga sena kvällar, massa god mat, vaknat av mig själv runt 8-9 varje morgon (det händer ju inte annars? rört på mig (skidor, så rolig träning!!) gått promenader, ätit supergott, skrattat, bastat, njutit av det vackra vädret, njutit av den otroligt fina naturen och carpat in i det sista!

Vi tänkte kanske åka dit den 12e maj igen men då inte för att åka skidor utan bara för att hänga och njuta av miljön. Åre vi ses kanske då- can’t wait.

DSC_0149
DSC_0150

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!