HAPPY EASTER. ÅRE DAY I

GLAD PÅSK kära läsare!

Hoppas ni har en underbar påsk med mycket kärlek, god mat och massa skratt!
Själv så firar jag i Åre med en kompis och hennes familj. Så mysigt! Här spenderar vi större delen av tiden, i Mys pappas stuga och där trivs vi mer än bra!

collage1I fredags hyrde vi skidor och gjorde oss redo för en dag i backen. Så skönt att vara i fjällen, gå osminkad, röra på sig mycket, vara ute i friska luften, äta god mat och bara umgås. Jag var på en skidresa senast för fem år sedan, kan tala om att jag känner nu att det är på tok för länge sedan.

hjälm

backen copy

Och första dagen i backen blev mer än lyckad! Det är så fint här och livet känns rätt bra när man glider ner för backarna med utsikt som denna.

backkk

hjjj

kollll

uss copy

kollll

fint

Och en härlig lunch hann vi bocka av mitt i backen. Vi parkerade skidorna här nedan och slog oss sedan ner i solen med Corona, gulaschsoppa och solglasögon. Hur mycket skidresa klingar det?

skidor copy

lunch

Åkte några åk till innan vi slog oss ner på ett annat ställe i en annan backe och ropade in lite rosé. Vi konstaterade att vi carpade som ALDRIG förr. Det var inte mycket att klaga på vid just detta ögonblick! Magi!

vin copy

På kvällen kom vår ”ride” och skjutsade upp oss till en restaurang uppe på fjället. Detta var en present från My och hennes systrar till deras pappa från när han fyllde år. Det var en vild resa upp och vi gapade & skrattade i kapp när vi åkte upp för berget i full fart!

hvjh

Väl uppe åt vi så himla gott. Jag och My delade på råraka gjord på mandelpotatis med löjrom, rödlök och creme fraiche och så en älgcarpaccio som var den bästa carpaccion jag någonsin ätit!! Till varmrätt åt vi båda lamm och så avslutade vi middagen med en Jamaican Coffee som är som Irish Coffe fast med Captain Morgan istället för whiskey. Yum!

råraka copy

carpaccio copy

lamm

Sedan avslutade vi kvällen med att gå ner på denna restaurangen/hotellets spaavdelning där vi bastade, badade badtunna och myste innan man somnade rätt gott efter en heldag med skidåkning, god mat och så bad på det! =)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!