ON THE ROAD.

Lämnade ett soligt Spanien igår morse, 20 grader och sol och totalt vindstilla. Resan hem bestämde sig jag och Frida för att försöka få platser bredvid varandra (hade inte valt platser innan) för att sätta oss och välja alla bilder vi vill använda till kampanjen samt outfitbilder. Sagt och gjort, vi fick platser bredvid varandra och när vi slår oss ner med varsin kaffe och ska börja gå igenom alla bilder vill hon bara lägga in alla bilder på en hårddisk för att ha back up. Precis när hon ska sätta i sladden i datorn från hårddisken tvärdör datorn och går inte att sätta på. Den kraschar!

Tror ni vi hade panik? Alltså vi blev helt förstörda och började fundera på vad som skulle hända om bilderna skulle vara borta? Hur skulle vi få tillbaka dom? Vi var helt förtvivlade efter fyra dagars hårt arbete. Vi har haft ångest tills idag. Jag fick just en kommentar på min instagram som jag såg på en kompis telefon i och med att min gick sönder här om dagen där hon skrev att datorn hade gått igång, hennes pojkvän hade lyckats skruva upp den och fått igång den på något vis och alla bilder är kvar!!

ALLTSÅ LYCKAN. Nu sitter jag och är lyckligare än någonsin på ett tåg till Eskilstuna och lyssnar på denna magiska låten. Jag ska vara hos min familj tills på torsdag då min älskade pojkvän kommer hem från Spanien. Livet är verkligen en berg & dahl bana, gud vilken stress när vi trodde att 2 dagars arbete där borta var borta. Hade som tur var 2 av dagarnas jobb på minneskortet men ändå? Hemsk känsla. Slutet gott allting gott iaf… =) Hoppas ni haft en toppenhelg fina fina läsare!

Såhär såg jag ut igår när vi flög. Tröja Zara, Skinnleggings H&M, Skor Isabel Marant, Solglasögon Celine.

IMG_9111

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!