NOT WHAT I PLANNED.

Åh herregud, kära ni. Förlåt för att jag försvann lite! Jag flög hem från Kina i torsdags, var ute och åt middag med ett stort gäng i onsdags och hade fullt upp med jobb & samples hela dagen och så flög jag hem på torsdag morgon.

Sov inte på 24 timmar totalt, hade en skrattretande resa hem då jag hade en riktig gentleman bredvid mig, ni som har mig på instagram vet och för er andra- jag hade en man bredvid mig som låg över tre säten och jag fick ett. Vi satt på varsin ”vinge” av dom sätena i mitten där det är fyra stolar. Jag slog mig ner och så fort vi lyfte vräkte han ut sig och han låg och sov och drömde och hans strumpor nuddade mig hela tiden, han verkligen roffade åt sig alla tre säten medan alla andra bakom oss som satt likadant delade fint på två säten var. Suck haha!!

Well. Kom till slut till Arlanda där pappa satt och väntade på mig, åkte hemåt och jag var helt förstörd så trött jag var. Kom hem till mina föräldrars hus och ska precis få krypa ner i en stor nybäddad säng och där hinner jag ligga i 40 minuter innan jag fick springa upp och dejta toaletten hela natten och halva dagen igår. Magsjuka hej!

Nu idag mår jag i alla fall bättre, vaknade redan klockan 07.00 då jag somnade tidigt igår. Har precis lyckats få i mig två rostade mackor och fil så nu hoppas jag att jag börjar piggna till. Jag som skulle hem till mitt hjärta igår men det var inte läge att hoppa på ett tåg när jag mådde så dåligt.

Så nu vet ni det, en massa uppdateringar kommer att trilla in nu… =)

// Sorry i disappeared.. I had a long flight back home and when i got back when i was finally going to sleep i got sick. Probably food poisioing… Ah.. Bad luck. I was so tired, i didn’t sleep for 24 hours.  Now im feeling better so i will start posting a lot here. Stay tuned.

gfj

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!