MY TUESEDAY NIGHT IN CHINA.

Något jag älskar i matväg är libanesisk mat och det inledde vi onsdagskvällen med. Meze är ju helt underbart! Lammspätt, tabbouleh, hummus, varmt bröd och andra goda röror. Yum.

Att sitta och plocka av olika små rätter är min favorit alla gånger, det är därför jag alltid vill splitta två rätter när jag är på andra restauranger, det är kul att få uppleva olika smaker och sen är jag ibland rätt för att välja fel! Haha.

DSC_0477

DSC_0480 DSC_0481

Efter detta bestämde sig jag & John för att åka på Spa, i Kina är det öppet på många ställen hela nätterna. Du betalar för inträde och då ingår spakläder, mat 24/7, service av värdklass och även sängar att sova kvar i. Väljer du en massage får du täcke och kudde och ett eget rum med sängar där du sover kvar eller så kan du välja att sova kvar i deras massagestolar med inbyggd tv man kan ligga och kolla på. Många vi hängde med där nere tog in på hotell då och då efter krogen, åkte dit, nattkäka, tog en massage och somnade gott. Helt sjukt!! Så annorlunda. Verkligen en upplevelse.

Då spat vi skulle till från början var stängt blev vi sena och checkade inte in förrän vid tolv på natten, jag möttes av två små tanter på damernas som hjälpte mig med allt utan att jag förstod ett ord av vad dom sa. Dom gjorde allt från att leda mig in till duschen till att hjälpa mig och torka mig med handduken haha.. Jag bara hakade på! Dom var så gulliga och snälla. Tackade dock nej om dom frågade ifall jag ville bli intvålad!! Sedan hängde jag en stund på damernas spaanläggning innan jag & John möttes för att dricka lite te och  hänga innan vi skulle få varsin massage. Såhär söta var vi i våra kläder!

bild-1259

bild-1260

bild-1261

bild-1263

bild-1264

Efter varsin helkroppsmassage där vi låg i samma rum och jag låg och tokgarvade genom hela massagen då jag är så kittlig, därefer åt vi lite frukt och stekta ägg innan vi skiljdes åt igen, vi valde att inte sova kvar. Jag smet in på damernas och där fick jag toppservice igen, minst sagt. Jag hade ett litet moment med tanten där inne, när jag klev ut ur duschen ledde hon mig till en av speglarna där hon ville att jag skulle sätta mig sedan borstade hon och blåste mitt hår medan hon pratade med mig och sjöng på kinesiska. Jag förstod ingenting men satt och tittade på oss i spegeln medan denna söta lilla tant stod och borstade ut mina tovor. Så märklig men mysig upplevelse! Efter att jag var klar dricksade jag henne och hon kunde inte sluta tacka mig, lilla gulliga människa. Spa vill jag göra om i Kina! =)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!